Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Drsný příběh Piráta ze Survivoru: Máma měla na krku tři děti a otce tyrana, co nás mlátil, říká

Pirát promluvil o Jackově chování.
Zdroj: Se souhlasem Tv Nova
+ Dalších 7 fotografií
dětství

Slavný slovenský MMA zápasník Samuel Krištofič alias Pirát se členům svého kmene Lovců zatím příliš nesvěřoval. Před sloučením ale udělal výjimku a vyprávěl v drsné reality show Survivor příběh svého dětství, kdy vyrůstal v rodině alkoholika, který ubližoval nejen jemu a sestře, ale i jejich mamince. 

Alkoholik a agresor

Potetovaný MMA zápasník Samuel Krištofič alias Pirát se v drsné reality show Survivor po dlouhých měsících poprvé svěřil svým přátelům z kmene Lovců. "Piráte, jak jsou bojovníci často označováni, že se k tomu dostali, protože chtěli třeba někoho ochránit, tak máš i ty třeba něco takového?" zeptal se Radek Samuela během společného odpočinku v kmeni. "Možná agrese z dětství mě motivovala," odpověděl mu bez vytáček Pirát.

Následně se úspěšný zápasník rozhodl svým soukmenovcům trochu pootevřít. "Typický bojovnický vzorec. Neúplná rodina nebo rodina pod vládou násilníka, táty, který byl závislý na alkoholu a dělal doma zle," svěřil se Pirát s traumatem, které si nese z dětství.

Samuelův otec se nechoval hezky k jeho mamince, k němu ani k jeho sestře. "Já to beru tak, že ta problémová dětství jsou pro profi zápasníky takovým častým jevem," uvedl, jakou má za sebou zkušenost. "Bylo mi asi jedenáct nebo dvanáct let a tím, že táta pil, tak večer když přišel domů, tak nám ubližoval," vyprávěl Pirát. "Dělal v noci zle i mamině, když si myslel, že spíme a že to neslyšíme," dodal.


Vzal na něj nůž

Tlak, pod nímž musel jako dítě v rodině vyrůstat, jej prý přinutil k tomu, aby se postavil do role ochránce. "Chtěl jsem chránit maminku před tím zlem a utrpením. Šel jsem a vzal jsem si kuchyňský nůž a šel jsem chodbou ke dveřím do pokoje, kde jsem slyšel mámu, jak prosí otce, aby ji nechal a neubližoval jí," pokračoval ve vyprávění smutného příběhu.

Tehdy byl prý rozhodnutý, že se chce otci pomstít. "Moje úzkost vyplývala z toho, že jsem tehdy neměl sílu s tím něco udělat a bránit se. Neměl jsem na to tehdy vnitřní odvahu. Pak jsem dostal strach, že kdybych tam přišel, tak bych ho ani neuměl zapíchnout," dodal s tím, že pocity, kterými procházel v dětství, měly na něj velký vliv.

"Byl jsem cholerický, agresivní, zbytečně jsem se dostával do konfliktů," vysvětlil s tím, že nemá problém se svému kmeni svěřit. "Tím, že byl táta alkoholik, gambler, všechno propil a prohrál, tak si pamatuji, že jsme často neměli vůbec co jíst," popsal Pirát.

Pirát v Survivoru:


Svěřil se, že jej mrzí, že se svou matkou nemá ten nejlepší vztah. "Ale strašně ji obdivuji za to, co přežila, že měla tři děti na krku, ale k tomu ještě blbce alkoholika, který ji a její děti každý den bije a psychicky a fyzicky týrá," doplnil s tím, že by chtěl dát rodinné vztahy víc do pořádku. "Nechci, aby to byl dobrý vztah, ale aby to byl geniální vztah, takže až se vrátím, tak zkusím podniknout nějaké kroky, aby viděla, že mi na ní záleží a že ji za všechno moc obdivuji," prozradil závěrem své plány.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy