Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

​Václav Vydra otevřeně o věku a stavu Jany Bouškové: Už je zpomalená, přiznává

Václav Vydra s Janou Bouškovou v Prostřenu.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
ZDRAVÍ

Kolem mimořádně populární herečky Jany Bouškové (70) se v posledních týdnech nahromadila kupa spekulací poté, co se objevila přímo jako účastnice pořadu Prostřeno!, jímž s manželem jinak provází hlasem, a divákům se zdálo, že je unavená. Václav Vydra (68) nyní naznačuje, jak to vlastně vypadá s jeho ženou, která je krátce po jisté operaci. „Už je zpomalená. Nejsme nejmladší,“ přiznal eXtra.cz.

Václav Vydra promluvil

Ohledně Jany Bouškové se začalo hovořit dokonce o tom, že by měla údajně skončit v komentování dění v pořadu Prostřeno! Aspoň to tvrdili informátoři. Podle některých zdrojů ji diváci neměli již dál slyšet.

To ovšem Václav Vydra vzápětí pro naši redakci vyvrátil s tím, že to je nesmysl. A naznačil, jak je to s jejím zdravím, které má být podle výše zmíněných zpravodajů webu Aha! kamenem úrazu.

„Tak je pravda, že Janička je trošku zpomalená. Taky nám už není dvacet, ale normálně funguje,“ žádá o pochopení přes eXtra.cz Václav Vydra. Jeho životní láska však také oslavila letos sedmdesátku, a jak jsme již zmiňovali, má za sebou blíže nespecifikované zdravotní trable.


Prostřeno! Jana Boušková zvládne, ujišťuje

„Prostřeno! se natáčí jednou za týden a dá se to naprosto v klidu zvládnout. Není to nic, co by Janu jakkoli zatěžovalo. Diváky tedy můžete uklidnit, že v pořadu uslyší dál jak mě, tak Janu,“ dodal pro eXtra.cz Václav Vydra se svým typickým přátelským smíchem.

Není ale divu, že prvotní informace o konci herečky v pořadu vyděsila řadu diváků, kteří již patnáct let usedají k televizním obrazovkám, aby je bavily hlášky hereckých manželů. Bez nich by byl pořad třetinový.

Ověřily si to v minulosti i jiné produkce. Například pořad Eso byl bez Terezy Pergnerové nicotný, nefungovalo ani Ano, šéfe! bez Zdeňka Pohlreicha. Taková Česká televize raději pořad 168 hodin kompletně zrušila, než aby podstupovala risk, že bude Nora Fridrichová pravidelným sledujícím nějak výrazně chybět.

Doporučené video: Václav Vydra a Jana Boušková v Prostřeno!:


U Vydry s Bouškovou tedy konec naštěstí zatím zdaleka nekončí a nezbývá než doufat, že ještě dlouho ani hrozit nebude.

Honza Musil odhalil tajemství Nebezpečných vztahů: Jsou tam herci, ale pláč je pravý, tvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy