11 nejodpornějších jídel, která si Češi naservírovali na stůl. Tomu se říká GASTROPEKLO!
Takové blafy opravdu umí uvařit jen Češi. Konkrétně bydlenky z mimibazaru a Babica. Láďu Hrušku z toho vynecháváme, protože on a jeho kůžičky jsou proti těmto patlalům králem. Mezi nejčastěji znásilňovanými ingrediencemi vedou rozhodně špagety, kečup, tatarka a párky.
Ty se podle bydlenek hodí ke všemu. Kdyby tento um viděl nějaký Ital, stoprocentně ho z toho trefí šlak. Vůbec italská kuchyně je v českých domácnostech velmi oblíbená. Taková pizza na český způsob - se zelím a salámem, má taky něco do sebe. Ne, děláme si legraci, nemá.
Lidé jsou schopni naservírovat na talíř téměř cokoliv a ještě si na tom pošmáknout, i když je to třeba banán se šunkou a zapečeným sýrem. Pokud se chystáte podívat do galerie, doporučujeme si před otevřením fotek vzít kýbl. DOBROU CHUŤ!