Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Adam Mišík toká s Natálkou na Sicílii: Zamilovaný zpěvák se na pláži tiskl na bujný hrudník své lásky

Adam Mišík toká na Sicílii s Natálií.
Zdroj: Se souhlasem Adama Mišíka/Se souhlasem Natálie Jiráskové
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Dovolená

Adam Mišík využil volné dny k tomu, aby spolu se svojí drahou polovičkou Natálií Jiráskovou vyrazil k moři. K letnímu odpočinku si vybrali svoji oblíbenou destinaci, milovanou Sicílii, jak se zpěvák svěřil fanouškům na sociálních sítích. Spolu s Natálkou nemarnili čas a na svých instagramových účtech sdíleli střípky ze své romantické dovolené, kde se od sebe nemohou odtrhnout. 

Po 11 měsících se Adam Mišík a Natálie Jirásková vrátili na místo, kde si užívali romantickou dovolenou pouze ve dvou. Zamilované hrdličky využily volné okénko ve svém kalendáři a společně odletěly na největší středozemní ostrov, který si velmi oblíbily.

"Tak jsme po roce zase vyrazili na naši milovanou Sicílii. Potřeboval jsem trochu dobít baterky na tomhle magickém místě a taky inspiraci, abych vám pak mohl poslat další bangry a spoustu dalších krásných věcí," svěřil se svým fanouškům na Instagramu Mišík, který měl v první polovině letošního roku opět napilno.

Nejlepší polštáře pro relax

Nyní si však užívá zasloužený odpočinek po boku své krásné Natálky, která se může pyšnit dokonalými křivkami stejně jako její neméně krásná maminka, modelka a moderátorka Iva Kubelková. Není proto divu, že se herec a zpěvák rád ke své partnerce přitulí, přičemž její bujné vnady mohou sloužit jako perfektní místo pro položení hlavy.

Video: Podívejte se na rozhovor s Adamem Mišíkem z KVIFF:

Kromě vrkání a romantických procházek na krásném italském ostrově si dvojice užívá i zdejší pochutiny. Mišík například nepohrdl ústřicemi, jak se pochlubil na sociálních sítích. Když společně relaxovali na balkónu, vyfotili si také pohled na sopku Etnu, která o sobě v posledních dnech znovu dává vědět, jak uvedl web Deník.cz. Aktuálně z ní tryská láva. Zamilovaný pár se tím ale nenechává rozhodit a vychutnává si strávený čas jen ve dvou.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy