Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Agáta a Ornella dál šijí do Mesarošové. Takhle se kamarádky nechovají, je to prasárna, trvají si na svém

Agáta s Ornellou se vyjádřili k chování Mesarošové.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/Profimedia/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Vyjádření

Nejlepší kamarádky Agáta Hanychová a Ornella Koktová uspořádaly na Instagramu živé vysílání, aby se fanouškům vyjádřily k ostrým slovům ze strany zřejmě již bývalé kamarádky Dominiky Mesarošové. O té se v posledních dnech mluvilo v souvislosti s Agátiným bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, s nímž modelka údajně měla tvořit pár. Přestože Mesarošová vše vyvrátila, zdá se, že letité přátelství Agáty a Dominiky je u konce. Jedna strana totiž evidentně lže. 

Agáta Hanychová a Ornella Koktová si ve středu odpoledne udělaly čas, aby svým fanouškům na sociální síti objasnily, proč řešily ve svém podcastu údajný románek jejich kamarádky Dominiky Mesarošové s Agátiným bývalým partnerem Jaromírem Soukupem.

"Udělaly jsme tenhle živák, protože nejsme zvyklé na to, že bychom měly nějaké zásadní hejty, a vlastně nás to hrozně mrzí," uvedla Agáta na úvod živého vysílání, že jejich podcast vznikl proto, že reagovaly na články v médiích. "Zúčastněným, jako je Dominika, jsme před tím natáčením volaly a psaly," dodala a posléze uvedla, že největší hejty jim chodily proto, že Dominice údajně předem nezavolaly, což ve svém vyjádření na Instagramu uvedla samotná modelka.

Dominiku zkontaktovaly předem

"Ornella jí zavolala ze svého čísla před natáčením. Já jsem jí taky volala před natáčením, a pak jsem jí dokonce ještě po natáčení psala, protože Dominika mi furt říkala, že jsme kámošky od patnácti, tak jsem jí napsala, že takhle se kámošky od patnácti nechovají. Bez toho, aniž by se ozvala Ornelle nebo mně, dala vyjádření, takže nevím, čí je to hra a s kým," uvedla Agáta a zdůraznila, že to, co předvedla Dominika, je podle ní jednoduše pra*árna.

Ornella její názor podpořila s tím, že z ničeho nemusela být žádná kauza, kdyby Dominika jakkoliv odpověděla. "Dominika by z toho vždycky vyšla úplně v pohodě, protože Agáta by ji nehanila, jestli s Jaromírem je, nebo není, a vůbec by ji nepoučovala, s kým má být, protože Dominika je velmi silná ženská, která si stejně prosadí svou, a je to v pořádku," řekla Koktová.

Video: Podívejte se na rozhovor s Agátou Hanychovou pro eXtra.cz:

Nejlepší macecha

Ornella také uvedla, že nové partnerky Jaromíra Soukupa řeší především z důvodu, že podnikatel má s Agátou malou dcerku Rozárku. "Za Dominiku bych byla ve finále nejradši, protože vím, že Dominika je dobrá máma, a kdyby Dominika žila s Jaromírem, tak já jsem v klidu, protože vím, že Róze dodá mateřskou lásku, kterou vím, že dává svému synovi. To jsem říkala i v podcastu," objasnila Agáta.

Populární influencerka v živém vysílání také podotkla, že se k doprovodu Jaromíra Soukupa na nedávný galavečer Clash of the Stars, královně plastik Evě Feuereislové alias Plastic Queen, i nadále odmítá vyjadřovat. K silikonové blondýnce se nevyjádřila ani po dotazu redakce eXtra.cz, kdy odpověděla, že na její pletky se Soukupem "neříká vůbec nic".

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy