Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Agáta Hanychová je vytočená do běla. I s Rozárkou měla odletět na dovolenou, místo toho musí spolknout hořkou pilulku

Agáta Hanychová poletí na dovolenou bez Rozárky. Jaromír Soukup jí dcerku nevrátil
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Se souhlasem Clash of the Stars
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Problémy

Agáta Hanychová (39) zažívá další perné chvilky. S celou rodinou má totiž odletět na dovolenou do Turecka, jenže se dozvěděla šokující informaci. Její expartner Jaromír Soukup (55) měl v pátek v devět hodin ráno vrátit Agátě Rozárku, jenže se tak nestalo. A to vzhledem k tomu, že podle usnesení soudu má mít dceru v péči přes podzimní prázdniny on a nikoli Agáta. Hanychová tak bude muset odletět na dovolenou bez nejmladší dcerky, jak sdělila na Instagramu.

„To, jak dopadne má dovolená, se dozvím zítra v 9:30 hodin ráno,“ napsala Agáta Hanychová ve čtvrtek na své sociální sítě. Spolu s manželem Mirkem Dopitou a dětmi Kryšpínem, Miou a Rozárkou měla v plánu odletět na dovolenou do Turecka.

Ale bude to jinak. Podle informací redakce eXtra.cz Agáta předpokládala, že Jaromír Soukup by měl vrátit malou Rozárku Agátě v pátek v devět hodin ráno. Ale nevrátil ji. Hanychové totiž napsal, že má dcera podzimní prázdniny a že podle rozhodnutí soudu ji má mít během tohoto období právě on.

Agátino vyjádření

K celé věci se zdrcená Hanychová vyjádřila na Instagramu. „Odlétáme bez Rózy. Proč? Protože roční dítě ve střídavé péči má podle rozhodnutí soudu povinné školní prázdniny i ředitelské volno. A prázdniny tráví u otce. Přijde vám to na hlavu? Mně taky. Ještě pět let do školy chodit nebude, ale jako batole musí respektovat rozhodnutí ministerstva školství a soudu. Právo je kulatý a dá se točit všemi směry,“ napsala. A zakončila to větou: „Protože lidskost a zájem dítěte je u některých rodičů na poslední koleji.“

Před pár dny se Hanychová a Soukup znovu sešli u soudu. Nejednalo se však o soudní líčení, ale o soudem nařízenou přednášku, během které se řešila odpovědnost rodičů ke svým dětem. Podle informací Expresu ale nelze vyloučit, že se bude jejich situace znovu řešit před soudem. Agáta má totiž požadovat výlučnou péči o Rozárku.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy