Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Agáta předvedla výrazné těhotenské bříško: Tak se všichni uklidníme, mírní hysterii

Agáta Hanychová předvedla těhotenské bříško: Teď toho lituje a mírní hysterii
Zdroj: Se souhlasem Agáta Hanychová/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
těhotenství

Agáta Hanychová (39) si naběhla na vidle. Na svém Instagramu zveřejnila snímek s vypouklým bříškem, které vypadá tak na čtvrtý měsíc. Neřekli byste, kolik lidí uvěřilo tomu, že je počtvrté těhotná.

Agáta Hanychová je pěkná provokatérka. Na sociálních sítích si udělala legraci, když vyšpulila bříško před zrcadlem a nafotila se. V následujícím stories se poté objevila ruka jejího manžela Mirka Dopity, která je položená právě na jejím bříšku, jež působí silně těhotensky. Celé se to tváří, jako by dvojice čekala dalšího potomka. Je to ale samozřejmě celé jen vtípek.


"Tak se všichni uklidníme. Byl to vtip a reklama na menstruační kalhotky," napsala později Agáta na svůj Instagram. Nevěřili byste, kolik lidí mezitím uvěřilo, že Agáta čeká čtvrtého potomka.

Nikdo neví, co přinese budoucnost

Každopádně v minulosti se Agáta nechala slyšet pro eXtra.cz, že by si přála velkou rodinu a čtvrté miminko bylo tehdy na pořadu dne. To ještě žila s Jaromírem Soukupem. Po nějaké době ale sama usoudila, že tři děti bohatě stačí. Přesto po internetu kolují povídačky od sledujících, že na dovolené na Bali, ze které se nedávno vrátila, se s Mirkem snažili o další miminko.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou.


Influencerka má s manželem Mirkem syna Kryšpína, s hercem Jakubem Prachařem dceru Miu a s Jaromírem Soukupem dceru Rozárku. Zda uvažují o dalším přírůstku, je ve hvězdách. Agáta totiž sice o čtvrtém dítěti nechce ani slyšet, Mirek by se ale naopak vůbec nebránil.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy