Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Agáta s Dopitou celou dobu všechny podváděli: Nikdy jsme spolu nepřestali spát, smějí se

+ Dalších 144 fotografií

Manželé Agáta Hanychová a Mirek Dopita jsou jedním z nejsledovanějších párů českého showbyznysu. Znají se od základní školy, přivedli na svět syna Kryšpína, na dlouhá léta se rozešli a nakonec se k sobě vrátili, a dokonce svou lásku stvrdili před oltářem. Známá influencerka a její staronová láska nechaly prostřednictvím rozhovoru pro eXtra.cz nakouknout do své ložnice. 

Podváděli?

Populární influencerka Agáta Hanychová představila se svým manželem Mirkem Dopitou vlastní parfémy Soulmate - Soul pro ženy a Mate pro muže. V rámci propagace nového produktu nafotili pěkně žhavé společné fotografie a i přes to, že se znají již od základní školy, bylo patrné, že to mezi manželi neustále jiskří.

Ačkoliv se říká, že podruhé do stejné řeky nevkročíš, Mirek s Agátou to udělali, jak ale prozradili, neobjevilo se zatím žádné rozladění z minulých chyb. "Můžeš říct, že nic, že tě ani předtím nic neštvalo," popíchla svého muže Hanychová ve společném rozhovoru pro eXtra.cz. "Já si myslím, že jsme ta výjimka, která potvrzuje pravidlo, a jsme rádi, že to můžeme vyvrátit spoustě lidem," dodala bývalá modelka s tím, že ji mnoho jejích sledujících od návratu k bývalé lásce odrazovalo.

Odpověď Agáty na to, jaké to bylo po tolika letech odloučení, opět navázat intimní vztah, byla šokující. "My jsme spolu spali celou dobu," řekla se smíchem Hanychová, která po rozchodu s Dopitou přivedla na svět dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem, za něhož byla provdaná, a následně nejmladší dceru Rozárku s bývalým mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. "Já nic nevím, já si nic nepamatuji," doplnil ji se smíchem Mirek.


Pořád unavení

Na sex má doma větší chuť prý převážně Mirek. "Tak to je jasný, že ten chlap, vždycky chlap," odpověděl Dopita, který je přesvědčen, že je to tak rozhodně v každé normální domácnosti. "Agáta je submisivní, ta se nikdy nevymlouvá," řekl směrem ke své manželce, která se začala od srdce smát.

Agáta to ale vidí trochu jinak. "Já jsem strašně unavená, prostě jsem, protože toho teď mám strašně moc, takže výmluvy mám, ale naštěstí Mirek, jak je zapojený do mého tempa, tak je také dost často unavený, takže super," zasmála se brunetka, které její manžel pomáhá nejen s prací, ale i péčí o všechny děti. "Představte si zkrotit tři děti, dělat tu práci, co má Agáta, co mám já, a pak se na sebe usmát a říct si: miláčku, jdem na to?" zastával se své ženy Dopita.

Manželé navíc přiznali, že přes všechny děti nemají v posteli místo. "Jedno máte za krkem, druhé zkroucené pod sebou, prostě děti ještě rády chodí do postele," postěžoval si Mirek a následně s úlevou dodal, že naštěstí nejstarší Kryšpín už má rozum a do jejich manželské postele již nepřelézá.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy