Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Agáta s Mirkem odhodili stud i svršky: Dračice a vysekaný stydlín jsou jako oheň a voda

+ Dalších 26 fotografií

Známá influencerka Agáta Hanychová představila společně se svým manželem Miroslavem Dopitou zbrusu nový projekt. K novým parfémům s názvem Soulmate pro ženy a muže dokonce nafotili sérii pořádně žhavých fotografií, na nichž odhodili stud i svršky, a redakce eXtra.cz byla u toho. 

Odhodili svršky

Oblíbená influencerka Agáta Hanychová se pochlubila, jakého má doma chlapáka. S Mirkem Dopitou nafotili sérii sexy fotografií jako kampaň k propagaci nového společného projektu, jímž je parfém Soulmate - Soul pro ženy, Mate pro muže, a nejen Agáta, ale i její manžel se na snímcích svlékli do půl těla.

Za názvem parfému stojí jedna z Agátiných followerek. "Na název přišla jedna paní z Instagramu, protože jsem se bavila s holčičkama, jak by se to mělo jmenovat, takže Soul je ženská a Mate je mužská a zároveň soulmate znamená spřízněná duše a zároveň je to taková duše celé mojí značky," uvedla pro eXtra.cz Agáta, pro niž je životní soulmate i její manžel Mirek.

Dračice a stydlín

Odhodit svršky a pózovat před objektivem není pro Agátu žádným problémem. "Mně vlastně vůbec nedošlo, že jste tady a normálně jsem tu chodila nahoře bez," zasmála se s tím, že ukázat prsa se nestydí. "Na pláži stejně chodím nahoře bez, takže mi to nevadí, ale doufám, že to neuvidí můj syn, protože ten mě zabije," dodala s úsměvem trojnásobná maminka, která ukázala, že i po třech dětech má postavičku jako lusk.

Doporučený rozhovor s Agátou Hanychovou:


Naopak pro jejího manžela to byla výzva, je totiž jejím pravým opakem a je stydlín. "Já se hrozně stydím, focení je pro mě nekomfortní zóna. Agáta je v tomhle směru profesionál, je to pro ni denní chleba, ale pro lidi, kteří to nedělají, je to nekomfortní," svěřil se Mirek, který si nakonec focení po boku své drahé polovičky náramně užil.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy