Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Agáta s Ornellou se vysmály Dominice: Se slunečními brýlemi a bez kufru, to je jak pěst na oko

Dominika Mesarošová má chodit s Jaromírem Soukupem: Agáta Hanychová se jí vysmála
Zdroj: Pavel Dvořák/Profimedia/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Výsměch

Agáta Hanychová (39) a Ornella Koktová (31) se vysmály Dominice Mesarošové (38) a jejímu údajně novému partnerovi Jaromíru Soukupovi (55). V podcastu na platformě Herohero uvedly, že nechápou, proč si někdo dává sluneční brýle v letištní hale, když je kolem půlnoci. „Se slunečními brýlemi a bez kufru... oni opravdu nečetli Agathu Christie, jak se lidi chovají, aby byli nenápadný, tohle je pěst na oko,“ zasmály se influencerky.

Agáta Hanychová (39) rozhodně nemá zvláštní radost z toho, že si měl její bývalý partner Jaromír Soukup (55) začít vztah s exmodelkou Dominikou Mesarošovou (38). A to hlavně z toho důvodu, že Dominika a Agáta se znají od patnácti let a bývaly velmi dobré kamarádky. Jenže Soukupa jí Mesarošová zatloukla.

Paparazzi Expresu zachytili před pár dny Mesarošovou, jak odchází z letištní haly bez zavazadel, jen s kabelkou. O chvíli později se v hale objevil i Soukup, který měl kočárek s Rozárkou a další kufry k tomu. Je tedy namístě se domnívat, že se jedná o kufry Dominiky a že společně trávili dovolenou ve španělské Marbelle.

Sluneční brýle

Tuto teorii potvrdila i sama Agáta, která s Jaromírem v minulosti tvořila pár. „V Marbelle jsem trávila dvě léta a vím, že Jaromír si nebere žádné kufry, protože si všechno nechává tam,“ prozradila Hanychová v podcastu Agáta a Ornella na Herohero. "Cestuje vždy jen s batohem," dodala. Obě se zamýšlely i nad tím, proč měla Mesarošová na sobě sluneční brýle, když letadlo ze španělské Malagy přiletělo kolem půlnoci. „Vypadala ubrečená,“ podotkly.

V podcastu si Ornella s Agátou do Dominiky a Jaromíra rýply. „Ač Domča není už dlouho známá, ale tak nějak se o ní ví. A Jaromír teď nemá žádný pořad, tak třeba teď budou mít titulku v novinách,“ vysmála se jim Hanychová. „Se slunečními brýlemi a bez kufru... oni opravdu nečetli Agathu Christie, jak se lidi chovají, aby byli nenápadný, tohle je pěst na oko,“ dodala se smíchem Ornella.

Doporučené video: Rozhovor s Dominikou Mesarošovou:


Jaromír Soukup ani Dominika Mesarošová údajný vztah zatím nepotvrdili. Oba dva tajemně mlží. Oba jsme svobodní a nezadaní. A dál se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekla Blesku Dominika. Soukup zase uvedl:To, že mě spojujete s touto krásnou ženou, mi lichotí. Rozhodně bych se tomu nebránil.“ Ve čtvrtek odpoledne napsala Mesarošová na své sociální sítě: „Nemohlo mi uniknout to, co se dnes vlastně děje. Své vyjádření dám. Mezitím prosím všechny své sledující, aby nepsali nenávistné SMS a názory, aniž by někdo tušil, jak se věci mají. Děkuji za pochopení."

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy