Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Agáta se na Bali mění před očima: Nekonečná romantika s Mirkem i očistné rituály

Agáta je s Mirkem v ráji.
Zdroj: Se souhlasem A. Hanychové
Předchozí Další
+ Dalších 22 fotografií
romantika

Oblíbená influencerka Agáta Hanychová si v posledních dnech plnými doušky užívá dovolenou snů. Se svým manželem Miroslavem Dopitou frnkla za romantikou na Bali, a jak každým dnem ukazuje na sociálních sítích, nemůže si pobyt v exotické destinaci vynachválit. 

Nejstarší dcera herečky Veroniky Žilkové, influencerka Agáta Hanychová, si se svým manželem Mirkem Dopitou konečně dopřála pořádnou "svatební cestu", k níž se od své tajné prosincové veselky ještě neměli možnost dostat.

Romantika na Bali

Trojnásobná maminka tak mohla konečně na chvíli odložit mateřské povinnosti a užít si tu pravou, nefalšovanou romantiku, kterou indonéský ostrov Bali jistě nabízí. "Netušila jsem, kolik životních snů dokáže jeden muž za den splnit," rozplývala se nad svým mužem na Instagramu Hanychová.

Od příletu Agáta Hanychová plní své sociální sítě jednou hezčí fotkou než druhou, na nichž svým sledujícím dokumentuje, jak si s Mirkem užívají nejen na pláži u moře, ale i v bazénu u luxusního bungalovu, kde si po vodě posílají v košíku čerstvé ovoce, nebo pod vodopády.


Očista těla i duše

Agáta s Mirkem se z Bali zřejmě vrátí jako úplně noví lidé. Jak se na sociální síti pochlubili, účastní se zde i různých očistných rituálů. "Netřeba slov… už chápu, proč se lidi po Bali změní…" uvedla bývalá modelka například k jedné z fotografií, kde stojí v džungli ve fialovém rouchu a s kytkou za uchem hledí vzhůru ke korunám stromů.

Doporučený rozhovor s Agátou Hanychovou:


Zamilované společné chvilky samozřejmě na svém Instagramu sdílí i sám Mirek, s nímž Agáta přivedla na svět svého prvorozeného syna Kryšpína. Je vidět, že i on se rád pochlubí nejen záviděníhodnou dovolenou, ale i svou nesmírně krásnou manželkou, jejíž srdce po mnoha letech opět získal.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy