Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Agáta to schytala za Miu: První školní den dcery se neobešel bez výčitek a námitek

Agáta babičku mohla konečně pustit do světla a ulevilo se jí.
Zdroj: eXtra.cz Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Kontroverze

Agáta Hanychová (39) se nezavděčí. Zatímco jedni ji milují, druzí jí nemůžou přijít na jméno. Jinak tomu nebylo ani první školní den, kdy svou dcerku Miu vyprovodila první den do školy. Na sociální sítě přidala Hanychová fotografii základky, což mnohé pobouřilo. Myslí si, že není správné, aby každý na internetu věděl, kam Mia chodí. Druhá skupina se naopak Agáty zastává s tím, že to stejně všichni vědí. 

Agáta Hanychová opět rozdmýchala vody českého showbyznysu. Její dcera šla vůbec poprvé do školy, což byl veliký den nejen pro malou Miu Prachařovou, ale i pro Agátu a všechny její příbuzné.

Není divu, že dorazili pomalu všichni Hujerovic. Nechyběla Veronika Žilková, Cyril Navrátil, Kryšpín Dopita, Miroslav Dopita nebo otec Mii Jakub Prachař se svou nynější partnerkou Sarou Sandevou. „Celá rodina vyprovodila Miušku Prachařovou do 1.třídy, dojemné. Na fotce kmotr, otčím a babička,“ napsala Žilková k fotce na sociálních sítích.

Rozporuplné reakce

Hanychová přidala na Instagram pár střípků z prvního školního dne. Neopomněla navíc přidat ani fotografii základky, kam bude malá Mia docházet. A právě to vzbudilo u veřejnosti značně rozličné emoce.

Většině vadilo hlavně to, že nyní bude široká veřejnost vědět, kam Mia chodí do školy, což nemusí být vždy bezpečné. „Osobně bych na sociální sítě nedávala, na kterou školu moje děti chodí, a to mě nikdo nezná,“ napsala Lucie.Taky bych neukazovala, kam mé děti chodí do školy. Kor jako známé osoby. Ale tak každého rozhodnutí, že,“ připsala Martina.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou:


Naopak se pod fotkou našli i tací, kteří Agátu brání. Podle nich je všem jasné, že svou dceru pošle do spádové školy v městské části, kde rodina bydlí a veřejně se to ví. „Ono u Agáty není těžké si to domyslet, že. Takže je to asi jedno,“ píše Jana. „Ať Mia prožije veselý školní rok,“ okomentovala Šárka. Hodně štěstí vám přeji a Miušce pěkný vstup do školních lavic. Jsem zvědavá, jak se bude otec starat o dceru teď, když se s ní bude muset i učit,“ připsala Alexandra.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy