Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Agáta vystrojila Mie Prachařové kouzelnou oslavu narozenin. Luxusní výzdoba, pohádkový dort i celá rodina pohromadě

Bujará narozeninová oslava Mii Prachařové.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem A. Hanychové
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Oslava

Mia Prachařová oslavila sedmé narozeniny ve velkém stylu. Její maminka Agáta Hanychová (39) se rozhodla uspořádat své dceři kouzelnou party, na níž nechyběly balónky, sladkosti a hračky. Narozeninovou oslavu si všichni užili na sto procent, jak je ostatně vidět z Agátiných příspěvků na sociálních sítích.

Agáta Hanychová ví, jak své děti potěšit. Dceři Mie uspořádala velkolepou oslavu 7. narozenin, která se sice kvůli nepříznivému počasí uskutečnila uvnitř baráčku, ovšem ani to nezabránilo tomu, aby si to všichni užili. Agáta pozvala také dceřiny kamarády, takže Mia měla opravdu o zábavu postaráno.

„Tak sice sedm let, ale jedenáct kámošů. Party, jak má být. Miluju tě nejvíc, holčičko moje veliká,“ napsala k instagramové fotce Agáta. Pro svou dcerku a její kamarády připravila občerstvení, bohatý program, hračky a spousty barevných balónků.

Celá rodina

Nechyběl ani pořádný narozeninový dort s nápisem Mia. Později toho dne přišli také maskoti v životních velikostech, kteří děti zabavili. A soudě dle videa, které Agáta přidala na sociální sítě, si to úplně všichni užívali.To je krásné. Takové od srdce,“ napsala pod příspěvkem Martina. „Nádherná oslava, děti musely být moc šťastné a mají krásné zážitky,“ připsala Jana.

Narozeninový mejdan si nenechala ujít ani rodina. Kromě Mirka Dopity a Kryšpína nechyběli ani Agátini sourozenci Vincent s přítelkyní Beou, Cyril a Kordula Stropnická s přítelem Damianem.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy