Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Aňa za Fantomase, vyprsená Mátlová i rudý netopýr Verešová: Móda z Moët party ve Varech

Geislerová, Mátlová a Verešová ve Varech.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák, Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 109 fotografií
Módní policie

K filmovému festivalu ve Varech neodmyslitelně patří i Moët party. Ani letos si ji přes vysoké letní teploty nenechaly ujít zástupy celebrit. Jeden z nejextravagantnějších outfitů letos vynesla jednoznačně modelka Andrea Verešová a herečka Aňa Geislerová. Kdo zaujal elegancí, to byly například modelka Veronika Kašáková nebo herečka Petra Nesvačilová. Na další módní kreace celebrit se podívejte v galerii.

Vysoké letní teploty neodradily celebrity, aby si šly užít Moët party, která se koná každý rok u hotelu Thermal během filmového festivalu v Karlových Varech. Mezi přítomnými nechyběla herečka Hana Vagnerová, která přišla celá v růžovém jako barbie panenka. Na sobě měla stylové oversized sako, stejně barevné volné kalhoty od Zuzany Kubíčkové a světle růžové psaníčko. Look doplnila o honosné růžové šperky.

Na akci naprosto zazářila herečka Petra Nesvačilová. Oblékla dlouhé červené šaty s volnými rukávy, k nimž zvolila prošívanou kabelku v růžovo-červeno-modré barvě. Také účes zvolila na jedničku! Dlouhé rozpuštěné vlasy se k šatům perfektně hodí a dodávají všemu boho look.

Verešová až moc tlačila na pilu

Nejhlubší výstřih ukázala tradičně modelka Andrea Verešová. Model od Jany Pištejové s nabíranými rukávy, minisukní a obřím výstřihem rozhodně patří k tomu nejextravagantnějšímu, co bylo zatím ve Varech předvedeno. Jisté však je, že Verešová má na takový typ modelu postavu, jen je otázkou, zda to není až moc. Jeden z nejhlubších výstřihů ukázala také hudebnice Kateřina Mátlová, která přítomné odzbrojila svým bujným dekoltem.

Modelka Veronika Kašáková byla jednou z nejelegantnějších hvězd na Moët party. Dlouhá bílá róba s výstřihem, nabíranými rukávy je ženská a nepůsobí lacině. Verešová by se u ní rozhodně mohla učit. K nádherným šatům pak zvolila šperky KLENOTA ze 14kt bílého zlata za více než půl milionu korun.

Doporučené video: Rozhovor s Vagnerovou a Nesvačilovou:


Branišová příliš nezaujala

Jako švihák lázeňský vypadal na party herec Jan Dolanský, který přišel v doprovodu manželky Lenky Vlasákové. Tmavěmodrou košili měl ledabyle zapnutou a k ní pak zvolil světlé kalhoty, kulaté brýle na styl Johna Lennona, pásek od Dieselu a šperky od značky FOPE z butiku Halady. Jeho žena Lenka oblékla delší šaty s flitry bez ramínek od Lukáše Macháčka a luxusní šperky od Klenoty Aurum.

Partnerka hokejisty Jaromíra Jágra Dominika Branišová svým výběrem outfitu lehce zklamala. Zlatavě šaty od značky Naniche nejsou samy o sobě nijak špatné, ovšem na modelce v dolní části prapodivně visí, místo aby jí hezky obepínaly postavu. K outfitu ale měla Branišová nádherné šperky od ALO diamonds za 2,7 mil. korun, jimiž tedy rozhodně parádu udělala!

"Šaty jsme spolu se stylistou Jakubem Eliášem vybrali pro Dominiku téměř den před akcí,  přesto jsou ale pro ni i na tuto příležitost jako stvořené! Byla to jasná volba," prozradila návrhářka Natalie Dufková.

Plejáda hvězd

Ve třicetistupňových vedrech se musela doslova vařit herečka Aňa Geislerová, která oblékla dlouhé obtáhnuté koženkové šaty v krémové barvě a k nim i dlouhé rukavice ze stejného materiálu. Prapodivný outfit nepatří k tomu nejlepšímu, co Geislerová kdy vynesla. A to přitom patří k českým celebritám s největším smyslem pro styl.

Akci si dále nenechali ujít krásná vítězka letošní Miss Adéla Štroffeková, hokejista Jakub Voráček, modelka Kristýna Schicková, modelka Aneta Vignerová s manželem Petrem Kolečkem nebo moderátorka Zorka Hejdová.

Na další módní kreace celebrit z Moët party se podívejte v galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy