Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Festival ve Varech 2024 Karel Gott

Anděl Páně s čertem na kolonádě: Trojan s Dvořákem jako nerozlučná dvojka na nočním tahu ve Varech

Anděl Petronel a čert Uriáš v městské kolonádě.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martínek/Se souhlasem ČT
Předchozí Další
+ Dalších 42 fotografií
přátelé

Herec Jiří Dvořák (57) a herec Ivan Trojan (60) jsou nerozlučnou dvojkou. Už jen proto, že za sebou mají společné natáčení dvou dílů pohádky Anděl Páně, které je stmelilo. A tak není divu, že když se anděl Petronel zjevil na noční kolonádě, tak mu dělal společnost čert Uriáš, jak zachytila redakce eXtra.cz.

Dva lázeňští šviháci. To by se dalo říci o hercích Jiřím Dvořákovi a Ivanovi Trojanovi. Ti se totiž v noci vraceli z večerního průzkumu Karlovými Vary, jak vyfotila redakce eXtra.cz.


Tato dvojice se zná už velice dlouho. Spolu hráli napříč různými filmy, nejznámější je však pohádka Anděl Páně, kde Ivan Trojan ztvárnil roli anděla Petronela a Jiří Dvořák zase čerta Uriáše. Právě v tomto snímku a jeho pokračování se jejich vztah utužil nejvíce. Umělce pojí dlouhé přátelství a je to vidět. Oba si po cestě noční kolonádou vesele povídali a vypadali, že mají dobrou náladu. Zřejmě se vraceli z nočního tahu městem, jak už to tak ve Varech bývá.

Nová láska na obzoru?

Jiří Dvořák do Varů nedorazil sám. Vedle jeho boku se objevuje neznámá žena, která ho doprovází všude po akcích. Ještě minulý rok herec chodil s o dvacet osm let mladší Slovenkou Martinou Zábranskou, s níž se ve Varech objevil před dvěma lety. Vztah ale začal skřípat, a tak se dvojice rozešla. Nyní to vypadá, že sympatický Jiří našel štěstí jinde.

Doporučené video: Rozhovor s Jiřím Dvořákem:

S neznámou brunetkou se vodil za ruce po kolonádě a radostný byl i jeho výraz. Herec se usmíval od ucha k uchu, jak zachytila redakce eXtra.cz.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy