Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Andrea Verešová promluvila o vážném zranění dcery. Pro statečnou Vanessu má jen slova obdivu

+ Dalších 16 fotografií

Andrea Verešová (43) byla první tváří, která odstartovala luxusní módní show Fashion Night Brno. Půvabná slovenská modelka a podnikatelka vypadala jako vždy úchvatně. Starosti jí ale v poslední době dělala její nadaná dcera, která si během jízdy na snowboardu přivodila vážné zranění. Jak ale milující maminka v rozhovoru pro eXtra.cz uvedla, její dcera je neskutečně statečná dívka, kterou nic jen tak nezastaví. 

Modelka Andrea Verešová je ozdobou každé společenské akce a jinak tomu nebylo ani na Fashion Night Brno, kde zářila na přehlídkovém mole i mimo něj. "Byla jsem trošku nervózní, protože jsem měla na přípravu třicet minut, ale stihli jsme to a krásně jsme to otevřeli na čas. Myslím si, že to bylo velkolepé," sdělila v rozhovoru pro eXtra.cz Andrea, která na módní show vydražila i krásnou částku pro svůj nadační fond.

Právě charitativní projekty jsou pro Andreu srdeční záležitostí a jsou pro ni aktuálně největší prioritou. "Už od Miss dělám charitu. Já v tom spatřuju smysl života, člověk přijde na jiné životní hodnoty," uvedla nestárnoucí modelka, která s postupem času odsouvá modeling na vedlejší kolej.

"Ale vždy, když přijde nějaká krásná nabídka, zase mě někdo osloví a spojí se s tou nádhernou myšlenkou někomu pomoci, kteří to potřebují, tak to vítám a jsem ráda, že mohu být součástí takhle krásného večera," objasnila Andrea, pro niž je na prvním místě nejen byznys s podtextem charity a zdravého životního stylu, ale i její rodina.

Ódy na talentovanou dceru Vanessu

Její talentovaná dcera Vanessa Volopichová válí jako nadějná snowboardistka, jenže se nedávno při jízdě na snowboardu ošklivě zranila a musela podstoupit operaci klíční kosti, po níž se musela naučit žít s titanovým šroubem. "Vanesska se léčí a zároveň dodělává zkoušky, protože dokončuje první ročník na gymnáziu, které je velmi náročné. Je to velký rozdíl, velký skok," uvedla Verešová s tím, že si její dcera alespoň urovnala v hlavě životní priority.

Video: Podívejte se také na rozhovor s Taťánou Makarenko o práci a manželství:

"Navzdory zranění vyhrála 3. místo, což bylo krásné. Máme z ní radost. Ona je velká bojovnice, já ji hrozně obdivuji v tom, jaká je silná a odvážná, ale teď má alespoň čas na sebe a na stadium, které ji také baví. A je úžasné, že i přesto, že má individuální studium, tak má samé jedničky. Je velmi houževnatá, cílevědomá a moudrá, takže jí fandím a obdivuji," řekla hrdá dvojnásobná maminka Andrea Verešová.

Jaké další zajímavosti Andrea Verešová prozradila, se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy