Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Angie Mangombe se drsně navezla do Pepy Kůrky: Syn musí vidět chlapa aspoň v jednom z nás, když ne v tátovi, rýpla si

O víkendu to v Ostravě žilo. Uskutečnil se totiž osmý večer Clash of the Stars, kde nechyběla ani kontroverzní influencerka Angie Mangombe. Ta nejenže vyzvala Hanku Gelnarovou na souboj, ale v rozhovoru pro eXtra.cz se následně navezla do svého bývalého partnera Josefa Kůrky, s nímž má téměř ročního syna Rafaela. A rozhodně se nedržela zpátky.

Infuencerka Angie Mangombe si nenechá nic líbit. Již několik týdnů se na sociálních sítích intenzivně řeší její rozchod s Josefem Kůrkou, o němž informovala v rozsáhlém příspěvku na Instagramu. Kůrka následně vydal vyjádření, v němž popsal, jak je z kopaček v šoku, a obvinil Angie z toho, že ji nebaví hlídat jejich společného syna Rafaela, což se Mangombe nelíbilo a úder mu vrátila.

Nyní se Angie objevila na Clash of the Stars v Ostravě, kde vyzvala na souboj Hanku Gelnarovou. Ovšem v momentě, kdy přišla Angie do klece, ji vybučela celá hala, jak zachytila i přítomná redakce eXtra.cz. Tím jí dali dost najevo svůj názor.

Navezla se do Kůrky

Mangombe následně poskytla redakci eXtra.cz rozhovor, kde se vyjádřila ke kontroverznímu rozchodu s Pepou Kůrkou, s nímž má téměř ročního synka Rafaela. Jsem tady po porodu, myslím si, že můj syn musí vidět chlapa alespoň v jednom z nás, když ne v tátovi,“ navezla se do něj hned na začátku, kde odůvodňovala své rozhodnutí jít do klece.

To ale nebylo vše, co Angie řekla. „Kdyby on se nevyjadřoval, ani já se nevyjadřuju. Myslím, že můj post byl takovej zaobalenej. Tím, že on ze mě chtěl udělat tu nejšpatnější matku na světě, což ví, že mě bude bolet, tak jsem reagovala. Každopádně teďka musím stáhnout své ego, protože je v tom můj syn a on tím bude trpět, takže nyní budu snášet všechnu špínu,“ řekla.

Doporučené video: Rozhovor s Angie Mangombe:


O rozchodu přitom prý přemýšlela velmi dlouho. „Šest měsíců jsem nad tím přemýšlela, jestli neuškodím tomu malýmu. Ale myslím, že pro něj bude nejlepší, když uvidí svou matku šťastnou. On (Pepa, pozn. red.) lituje toho, že má dítě se mnou, já toho nelituju, protože Rafík je krásný a podědí inteligenci po mně,“ dodala na závěr.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy