Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Angie s Pepou na den zakopali válečnou sekeru: Spojil je syn, který oslavil první narozeniny

Nechyběli ani Angie Mangombe s Pepou Kůrkou.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 13 fotografií
usmíření?

Angie Mangombe a Josef Kůrka plní, co si slíbili. Kvůli synovi se opět sešli a společně oslavili jeho první narozeniny. I když byli v poslední době na nože, tak se zdá, že dítě je drží pohromadě. Chlapeček dostal luxusní dárek, kterým se dvojice pochlubila na sociálních sítích. 

Zdá se, že Angie Mangombe a Josef Kůrka zakopali válečnou sekeru. Na svém Instagramu sdíleli fotky z narozeninové oslavy jejich syna Rafaela, který oslavil svůj první rok. "První narozeniny. Neskutečný, jak to letí, mám dobrou náladičku, tak vám sem dám Rafa alespoň z boku. Už to začíná být fakt parťák," připsala ke snímku Angie, která překvapivě pořádala oslavu s Pepou.

Otřesné hádky

Tato dvojice byla poslední dobou v médiích hodně probíraná. Bylo to z toho důvodu, že nedávno oznámili svůj rozchod, který nebyl zrovna hezký. Angie s Pepou se nemohli ani cítit a plivali na sebe síru.

"Ona to v sobě nemá, takové to mateřství. Přišlo to (rozchod) jako blesk z čistého nebe. Vzal jsem si věci a absolutně bez ničeho jsem odešel. Měla to vědět dříve, než jsme si pořídili malého, ale tak je na světě a to jsme oba rádi. Nebavilo ji být samotnou doma a starat se o Rafíka. Zůstává mi nad tím rozum stát," svěřil se Muž roku 2016 na svých sociálních sítích poté, co se jako první k rozchodu vyjádřila Angie.

"No, na cestě za tímhle vším jsem zjistila, že tohle vůbec není můj sen, že tohle není můj případ toho, jak být šťastná. Ačkoli bych si moc přála mít pro Rafa úplnou rodinu, musím se rozhodnout opět sobecky. Je pro mě mnohem důležitější, aby mě viděl šťastnou, silnou a plnou energie a hlavně aby mě viděl být MNOU! Chci být sama sebou a na nic si nehrát," uvedla Angie na svém Instagramu. Podle jejích slov byl ale pravý důvod rozchodu úplně jiný. Pepu prý musela živit, protože věčně neměl peníze.

Doporučené video: Rozhovor s Pepou a Angie, když bylo ještě vše zalité sluncem:


Došlo k usmíření?

A tyto rozbroje bývalého páru byly čím dál horší. Nyní to ale vypadá, že právě kvůli synovi spolu dvojice přece jen dokáže vycházet. Rafael od rodičů dostal velice luxusní dárek, a to mini mercedes.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy