Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Anička Slováčková je zamilovaná až po uši: Je to miláček, rozplývá se nad Matějem

Anna Slováčková na premiéře Vzkříšení.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
láska

Známá zpěvačka Anna Slováčková, která v současné době bojuje se zákeřnou nemocí, na své přátele nedá dopustit. I její láska k baskytaristovi Matěji Růžičkovi se vyvinula z přátelství, a jak prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz, je do svého kluka zamilovaná pořád víc a víc. 

Pro Slováčkovou je přátelství důležité

Pro zpěvačku Annu Slováčkovou, která již podruhé v životě svádí boj se zákeřnou rakovinou, jež postihla její plíce, je pojem přátelství v životě velmi významným termínem. Jak ale sama uvádí, nepatří k těm, kteří by byli obklopeni nespočtem lidí, kteří by byli jejími přáteli.

"Já si držím jenom pár kamarádů na prstech jedné ruky a ty si opatruju a snažím se je na rukou nosit, aby na mě nezanevřeli, takže spíš jsem taková, že si stačím s pár nejbližšími," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz zpěvačka, která dorazila na premiéru Vzkříšení v divadle Spirála právě v doprovodu své nejlepší kamarádky.


Láska jako trám

Jak v přátelství, tak i ve vztahu je pro Aničku důležité o všem komunikovat a říct na rovinu, když se jí něco nebo tomu druhému nelíbí. "Já jsem taková, že vybuchnu a řeknu to na rovinu, pak se nic moc několik dní neděje, já to dusím, bublám, bublám, bublám a pak znova vybouchnu a je to ještě větší kalamita než poprvé," přiznala se smíchem talentovaná umělkyně. "Když se mi něco nelíbí, tak to jde prostě hned ven a nechci kolem toho hrát nějaké hry," dodala.

Doporučené video: Rozhovor s Annou Slováčkovou:


Do svého partnera, muzikanta Matěje Růžičky, je neskutečně zamilovaná a láska jim jen kvete. "Jsem s ním strašně šťastná a on je miláček," rozplývala se zpěvačka. "Tím, že jsme právě byli dlouho přátelé, tak se opravdu známe ze spousty stran, což je super a musím říct, že doufám, že to vydrží, nechci nic zakřiknout," doplnila dcera slavného saxofonisty Felixe Slováčka a herečky Dagmar Patrasové, která po boku své lásky bojuje se zákeřnou nemocí jako lvice.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy