Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Anička Slováčková překvapila nečekanou proměnou. Ukázala se s dlouhými vlasy, je celá Dáda

Anička Slováčková překvapila nečekanou proměnou. Ukázala se s dlouhými vlasy, je celá Dáda
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Pavel Dvořák/Instagram Anny Slováčkové
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
proměna

Anička Slováčková kvůli náročné léčbě rakoviny bohužel přišla o vlasy, vždy si ale umí poradit. Když zrovna nenosí slušivé šátky, sáhne po paruce. Tentokrát se svým fanouškům na Instagramu ukázala jako brunetka a prozradila, že hnědé vlasy měla i ve svých osmnácti letech. 

Zpěvačka Anna Julie Slováčková již podruhé bojuje se zákeřnou rakovinou, kterou se jí již v minulosti podařilo jednou zdárně porazit. V důsledku léčby pomocí chemoterapie bohužel přišla o to nejcennější, co je ozdobou každé ženy svou korunu krásy v podobě bujných kadeří.

Nová hříva

Dcera herečky Dády Patrasové a saxofonisty Felixe Slováčka si ale umí hravě poradit. Oblíbila si paruky a může si klidně vyzkoušet pokaždé jiný styl. Tentokrát své fanoušky překvapila a ukázala se jim na sociální síti jako dlouhovlasá brunetka.

Hnědé vlasy mají pro muzikálovou hvězdu zásadní význam. "Zkusila jsem si na hlavu nasadit tentokrát paruku hnědou. Dlouhou. A mě to úplně vrátilo do minulosti, kdy jsem mívala dloooouhý hnědý vlasy," prozradila prostřednictvím Instagramu a přidala galerii fotografií z té doby.


Sladké vzpomínky

Tehdy jí bylo osmnáct let. "To byl taky pěknej kolotoč. Ale kdo to měl v dospívání jinak, že? Jestli mi někdy znovu narostou vlasy, tak u tý hnědý nějakej čas zůstanu. Protože to je víc Julie," dodala a dlužno říci, že už ve zmíněných osmnácti byla okatá umělkyně krásná. "Celá Dáda, jen ta barva je trochu světlejší," všímají si lidé v komentářích, kde Aničku hromadně chválí a posílají jí pozitivní energii. 

Doporučené video s Annou Slováčkovou:


Velkou oporou v těžkých časech je Aničce její přítel, kterého zatím ale úzkostlivě tají. Hned bych se vdala. Pořád mu posílám fotky prstýnků, ale když mu ho pošlu, tak vím, že jsem dál od té žádosti a že ho vylekám. On pak říká, já to udělám, ale nesmíš mě do toho furt nutit. Já jen, abys to, chlapče, všechno stihl. Bylo by hezký mít v životě něco optimistického, na chvilku řešit něco jiného než tyhle trable, to by bylo fajn. Chtěla bych stihnout svatbu,“ svěřila se mladá zpěvačka pro deník Blesk.

O sebevraždě Heřmánka věděl jako jeden z prvních. Zdrcený Jiří Krampol naznačil, co by za smrtí herce mohlo stát

Související články

Další články

Nejnovější kauzy