Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Antická bohyně Angelina Jolie, černá vdova Monica Bellucci a proměněná hvězda Střihorukého Edwarda: Móda z benátského festivalu

Móda z filmového festivalu v Benátkách.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Módní policie

Mezinárodní filmový festival v Benátkách je v plném proudu. Do italského městečka se sjely celebrity z celého světa, aby propagovaly své nové filmy, nebo aby si zkrátka jen užily atmosféru festivalu. Ve čtvrtek proběhla slavnostní premiéra snímku Beetlejuice Beetlejuice, který natočil Tim Burton jako pokračování úspěšného osmdesátkového trháku Beetlejuice. Na červeném koberci zářily v černých róbách Monica Bellucci (59) nebo Winona Ryder (52) a v rudých šatech se zase blýskla mladinká herečka Jenna Ortega (21). 

Slavnostní premiéra nového filmu Beetlejuice Beetlejuice na benátském filmovém festivalu přilákala pořádné množství hvězd. Nemohla chybět třeba Monica Bellucci, která si v novém snímku zahrála, ale zároveň podpořila i svého přítele, režiséra Tima Burtona. Bohužel jindy nádherná Monica to tentokrát s róbou úplně nevychytala. Obtáhnuté šaty s balonovými rukávy a výstřihem nevypadaly lichotivě.

Herečka Winona Ryder se na červený koberec oblékla ve stylu nového filmu Beetlejuice Beetlejuice, v němž hraje jednu z hlavních rolí. Právě ona se objevila i v osmdesátkovém Beetlejuice, jak uvedl web The Cut. Na sobě měla netradiční šaty s vázankou a s dlouhou černou tylovou sukní, z nichž přímo dýchala atmosféra fantasy a mysteriózního hororově komediálního snímku. Doprovod dělal Winoně partner Scott Mackinlay Hahn, s nímž skvěle ladila, co se týče módní stránky.

Ryder, která zazářila i v ikonickém snímku Střihoruký Edward, radikálně změnila image. Tmavé vlasy jí však sluší a podtrhují její krásné oči.

Řecká bohyně Jolie

Na festivalu všechny přítomné okouzlila herečka Angelina Jolie. Ta přijela podpořit snímek Maria, který pojednává o slavné řecké sopranistce Marii Callas, již ztvárnila právě Angelina. Americká herečka oblékla krásné antické hnědé šaty bez rukávů z jemného materiálu, které jí moc slušely.

Pořádně odvážný look zvolila na červený koberec herečka Jenna Ortega. Na míru šitá rudá róba od Diora perfektně ladila s kobercem, jak píše i Harpers Bazaar. Horní část šatů tvořily průsvitné vrstvy látky ve tvaru srdce, což odhalilo část jejího torza. Dlouhá tylová sukně byla částečně průhledná, ovšem ne nijak vulgárně. Pod sukní měla malé červené šortky, které k looku perfektně ladily. Tohle se opravdu povedlo.

Na další módní kreace z festivalu se podívejte v galerii.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy