Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Fešný Jan Solfronk má smůlu v lásce. Všechny vztahy mu krachly, finalista Muže roku hledá spásu v nové reality show

+ Dalších 13 fotografií

Osmnáct krásek bude již brzy bojovat o srdce muže svých snů v nové reality Bachelor. Jejich cílem je bývalý finalista soutěže Muž roku 2019 Jan Solfronk. Sympaťák, který vede edukativně zábavné kroužky pro děti, se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídal o svých třech dlouhodobých vztazích i o tom, na čem ztroskotaly. 

Na televizní obrazovky míří další seznamovací reality show s názvem Bachelor Česko. Jako pan Božský, o nějž bude v pořadu bojovat osmnáct krásných mladých žen, se představí čtyřiatřicetiletý rodák z Jablonce nad Nisou Jan Solfronk, který skončil na druhém místě v prestižní soutěži Muž roku 2019.

Jan Solfronk o vztazích

Vysoký sympaťák s odzbrojujícím úsměvem dává před krátkodobými úlety přednost dlouhodobým vztahům, kterých za sebou už pár má. "Měl jsem několik vztahů, všechny trvaly kolem tří až čtyř let, nicméně se to tak nějak sešlo, že jsem aktuálně přes rok sám, a když mě oslovili, jestli bych se nechtěl zúčastnit nové show, tak jsem si řekl, proč to nezkusit," vysvětlil pro eXtra.cz nový Bachelor, který sám sebe označuje za střelce, jenž je pro každou legraci i novou zkušenost.

Zajímalo nás, proč se jeho předchozí vztahy rozpadly. "První vztah ztroskotal na tom, že jsme byli poměrně mladí. Byla to taková ta první láska a postupem času jsme si přestali rozumět. Druhý byl moc zajímavý v tom, že jsme ho ukončili, a pak jsme se po čase k sobě zase vrátili. Do té slečny jsem se opravdu zamiloval, a když jsme se rozešli, tak jsem hodně trpěl. Zkušenost, že jsme znovu vstoupili do té řeky, do které se podruhé vstupovat nemá, mi pomohla v tom, že jsem ten vztah v sobě uzavřel," vysvětlil Honza s tím, že jsou se svou ex doteď velmi blízcí přátelé, i když je již vdaná paní.


Vzdálenost byla problém

Honzův třetí dlouhodobý vztah se rozpadl kvůli vzdálenosti mezi oběma partnery. "Byla z jiného města, takže jsme se museli navštěvovat tak, že jsme za sebou dojížděli, což nebylo úplně ideální. Nakonec ona chtěla, abych se přestěhoval za ní, což jsem nemohl, protože tu mám dobře rozjetou práci a podnikání, a jí se zase nechtělo stěhovat se za mnou," popsal své vztahové zkušenosti nový Bachelor. "Pak tam bylo ještě pár drobností, kvůli kterým jsme se tedy nakonec rozešli," dodal.

Honza vystudoval soudobé dějiny na fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy a považuje se za úplně normálního kluka. "To je možná právě to, proč jsem tady, protože si na nic nehraju, snažím se říkat věci tak, jak jsou," říká hvězda nové reality show. "Nemám o sobě nějaké přehnaně vysoké mínění, ale mám zdravé sebevědomí. Myslím si, že jsem fajn kamarád, jsem důvěryhodný a snažím se být správný chlap a chovat se galantně k ženám," doplnil Solfronk.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy