Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bára z Like House ukázala nová prsa: Přírodní trojky vyměnila za o číslo větší silikony

Své přírodní trojky vyměnila za o číslo větší velikost.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Barbory Stříteské
+ Dalších 6 fotografií
ňadra

Barbora Stříteská (23), účastnice první série Like House, se na svém Instagramu pochlubila pikantním snímkem v bikinách. Influencerka ukázala nejen perfektní postavičku, ale především svá nová prsa. Bára prozradila, že z přírodních trojek přešla na čtyřky! 

Hvězda historicky první řady reality show Like House, Barbora Stříteská, nedávno podstoupila plastickou operaci prsou, o čemž jsme psali. Zákrokem se nikterak netajila a o vše se podělila i se svými fanoušky.

Natočila YouTube video s názvem "Můj den D," kde se rozmluvila o celém procesu a také o prvních pocitech po probuzení z narkózy, následně pak odpověděla na nejčastější dotazy. “Dříve jsem měla dost větší prsa, ale jelikož jsem před pár lety vysadila antikoncepci, tak se mi prsa změnila a zmenšila,” prozradila například důvod, který ji k operaci vedl. Uvedla také, že její přítel, Marek Valášek alias Datel, zprvu nesouhlasil, ale nakonec ji v rozhodnutí plně podpořil.

Barbora Stříteská ukázala prsa v plné kráse

Novými silikony se prvně pochlubila již před pár dny, ale nyní je na svém Instagramu ukázala v plné kráse! Influencerka se ukázala v bikinách a kromě skvělé postavičky také odhalila nové čtyřky.

“Kolik máš ml. Prosím? Moc povedené!” dotazovali se slečny. “270 ml. Měla jsem trojky, teď mám čtyřky, “ prozradila Bára. Od svých fanoušků sklidila převážně úspěch.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy