Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Bezpáteřní Datel našel nové dno: Sliboval pravdu, místo toho láká děti na automaty. Lidé zuří

Marek Valášek alias Datel musel k soudu kvůli svému chování ohledně dluhů.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
podvod

Marek Valášek alias Datel rozzuřil své fanoušky doběla. Influencer všechny horlivě lákal a sliboval na sociálních sítích, že pokud začnou odebírat jeho profil, dozvědí se peprné informace z jeho života. Dočkali se však pouze hořkého zklamání. Profil se o pár hodin později změnil na podivný účet sázkařů. 

Chcete vědět, jestli sypu? Začněte sledovat nový profil, lákal Marek

Marek Valášek alias Datel si na své konto připsal další skandál a podvedl kompletně všechny své fanoušky. Na sociálních sítích začal své sledující lákat na nový profil a zarytě tvrdil, že na sebe práskne ty nejpikantnější drby, promluví o svých exekucích, nebo že uvede na pravou míru spekulace, zda užívá steroidy.


"Sypeš?" zeptal se ho jeden ze sledujících. "Udělal jsem druhý instagramový účet, na kterém se budu k tomuto a k dalším tématům, které vás zajímají, vyjadřovat," odpověděl influencer. Zároveň sliboval, že prolomí hradbu mlčení o svých dluzích, o kterých v posledních měsících odmítal cokoli sdělovat.

Doporučené video: Rozhovor s Markem Valáškem:


Na fanoušky čekalo hořké zklamání

Marek využil naprosto veškerých prostředků, aby na nový profil dostal co nejvíce lidí v co nejkratší době. "Začnu odpovídat hned, jakmile na druhém profilu dosáhneme 30 000 sledujících. Stačí, když 20 % lidí z těch, co vidí tenhle příběh, dá follow," napsal. Na druhém profilu se téměř okamžitě skutečně shromáždilo téměř 35 000 lidí.


O pár chvil později ale na nové odběratele čekalo nepříjemné překvapení. Profil byl přejmenován na "přiznání hráčů a tiperů" a nabádal sledující k sázkám. "Přiznání hráčů, lidí, kteří sázejí na sporty a memes. Vaše přiznání pište do soukromých zpráv. Zveřejníme anonymně. První otočení zdarma a další super věci zde," stojí v popisku.

Padl na absolutní dno, zuří lidé

Reakce rozzuřených fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. "A tohle je jako vzor pro naše děti? To snad není pravda," zuří Patricie. "Nejhorší je, že mi vůbec nedošlo, že to je ten Datlův účet. Tohle by se mělo nahlásit," navrhuje Marek. "K tomuhle opravdu nemám absolutně žádných slov. Říkám si, co to je za bezpáteřního člověka, co tohle udělá svým fanouškům," rozčiluje se Karolína.


"Táhnout děcka, která ho sledují, na automaty a lákat je na to přes své soukromí. A to jsem si myslela, že níž už klesnout člověk nemůže," poznamenala Natálie. Na profil byly přidány nemístné vtípky, které tematiku hazardních her zlehčují. Přes noc se počet sledujících snížil o více než 5 000. Poté, co se pod příspěvky začaly množit negativní komentáře, Marek možnost komentování zcela vypnul.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy