Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Bizarní podívaná: Kocián na sebe lil vodu a metal židlemi, Snejks nedal dohromady větu

V Clash of the Stars proti sobě stanou Martin Kocián a Snejks.
Zdroj: Se souhlasem Clash of the Stars
Předchozí Další
+ Dalších 27 fotografií
bizár

Další velkolepý galavečer Clash of the Stars, který se tentokrát bude konat v Ostravě, se kvapem blíží. Mezi jinými proti sobě stanou i dva zápasníci s výrazným věkovým rozdílem, a to bývalý člen boy bandu Lunetic Martin Kocián a influencer Pavel Měsíček alias Snejks. Ti předvedli během rozhovoru v B4THECLASH bizarní show.

Nehet a rukavice

Sokové Martin Kocián a Pavel Měsíček alias Snejks se setkali v rámci B4THECLASH, který moderovala jako vždy tvář a promotér celé MMA organizace Tomáš Le Sy a je k vidění na YouTube. To, co ovšem Kocián se Snejksem předvedli, bylo mimo hranice veškerého chápání. Jejich řádění totiž bylo ještě bizarnější než tanečky Shopaholicadel.

Zpěvák i influencer byli každý na jiné vlně. Jeden působil, že je v útlumu, druhý byl zase dost najetý. "Chtěl jsem ti jenom ukázat, že jsem si kvůli tobě nalakoval nehet. Je to proto, že doufám, že tam bude tvoje krev," vzkázal hned na úvod Martin Snejksovi a ukázal malíček zdobený červeným lakem na nehty. "A hážu ti rukavici jako Giacomo Casanova a vyzývám tě na souboj," dodal a hodil na stůl koženou rukavici. Influencer jeho výzvu přijal.


Bizarní řádění

Podle sázkařů je v připravovaném zápasu Snejks favorit, jak ale Kocián, kterého čeká v Clashi premiérový zápas, avizoval, tak se poctivě připravuje. "Beru to jako ve Hvězdných válkách, kde jde taky táta proti synovi, takže můžu ti říkat, že jsi můj syn?" zeptal se soupeře sedmačtyřicetiletý hudebník, který propadl pervitinu. "Já jsem Darth Wader," dodal se smíchem.

Rozhovor s Martinem Kociánem:


"Musím říct, že moje ségra měla strašně ráda Lunetic a já jsem to vzal jen tak z hecu, protože prostě nemůžu oponovat tady pánovi, který byl v showbyznysu, když já jsem byl malý, a vydělával statisíce, tak mu přece nebudu říkat, že je mr*ka," podotkl Snejks. "Buď dostanu přes pí*u, nebo ukážu, že jsem frajer," mínil Kocián. "Mám rád Segala, mám rád automaty a mám rád i tebe, vole," vzkázal Snejksovi.

Kromě toho, že Martin Kocián nebyl schopen ani chvíli posedět na místě, vylil si na hlavu několik sklenic vody, pobíhal, a došlo dokonce i na výskok na stůl a rozmetání židlí. V jednu chvíli se bývalý člen legendární chlapecké kapely dokonce jal rozepnout si poklopec a ukázat všem své přirození. Tomu ale moderátor zabránil. Nakonec se uskutečnil i očekávaný stare down, během nějž Snejks a Kocián ukázali, že se fanoušci mají opravdu na co těšit.

Clash of the Stars 8 se koná 22. 6. 2024 v Ostravar Aréně

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy