Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Boj o psa před pohřbem Alaina Delona: Herec si přál jeho smrt, rodina Louba utracení ušetřila

Pohřeb Alaina Delona: Rosalie van Breemen přivezla jeho psa Louba, smrti unikl o vlásek
Zdroj: Profimedia/Koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
smrt velikána

Rodina zesnulého francouzského herce Alaina Delona se připravuje na poslední rozloučení, které se odehraje v sobotu. K jeho domu v Douchy přijela i jeho bývalá partnerka Rosalie van Breemen, jak informoval Paris Match. Ta přivezla i jeho milovaného psa Louba, vedle kterého chtěl být Delon pohřben. Rodina však jeho usmrcení zakázala.

Ve francouzském Douchy se rodina Alaina Delona připravuje na poslední rozloučení s hereckým velikánem. Na místo už podle webu Paris Match dorazila i hercova bývalá partnerka Rosalie van Breemen. Ta s sebou navíc přivezla Delonova ovčáka jménem Loubo.

Pes Loubo zůstane naživu

Právě ohledně něj probíhaly v posledních dnech největší kontroverze. Delon, který zemřel v neděli ve věku 88 let, si přál, aby Loubo byl humánně utracen a uložen do hercova hrobu.

V rozhovoru toto přání jasně vyjádřil: „Chci být pohřben se svými psy. O nic jiného mi nejde, chci být jen s nimi. Byli jediní, kdo mě bezpodmínečně milovali, vždy tu byli pro mě a nežádali nic na oplátku,“ trval na svém, když odpovídal moderátorce pořadu.

Představa, že by byl pohřben vedle nich, pro něj představovala pokračování pouta, které nechtěl přerušit ani ve smrti. "Není žádná čistější láska než ta psí. Je to pouto, které přesahuje život. Chci být s nimi, protože s nimi jsem poznal pravou lásku,“ dodal Delon, cituje zahraniční web Descripto. Herec měl slabost pro velká plemena a jednu dobu choval i 15 psů najednou.

Delonova dcera však po protestech aktivistů za práva zvířat oznámila, že pes Loudo usmrcen nebude a zůstane v rodině. Herec však bude uložen vedle ostatních psů, kteří jsou již po smrti.

Obřad: Pouze čtyřicet hostů a bez mobilů

Delonův pohřeb, který se má konat v sobotu, se bude odehrávat pouze v rodinném kruhu. Jak uvedl Blesk, obřadu by se mělo zúčastnit kolem čtyřiceti lidí vybraných dětmi zesnulého.

Kvůli tomu, že k branám hercova sídla dorazí spousta fanoušků z celé Francie, hosté by měli vstupovat do domu speciálním vchodem. Na místě bude zákaz fotografů, a účastníci dokonce budou muset odevzdat své mobilní telefony do speciálních pouzder, aby je nemohli na místě použít.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy