Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Bolestivá zpověď Droběny: Bývalý partner mi zabil ročního syna, žal jsem zajídala, pláče

Droběna byla před galavečerem plná sil.
Zdroj: eXtra.cz - Pavel Dvořák
+ Dalších 11 fotografií
příběh

Lucie Kotlárová alias Droběna se do povědomí veřejnosti zapsala díky své účasti v RedFace. Se svými 250 kily byla k nepřehlédnutí. Málokdo však ví, že Lucie si v minulosti prošla peklem, jak sdílela na svých sociálních sítích. Přišla o dítě a svůj žal začala zajídat. 

Lucie Kotlárová alias Droběna otevřela svou třináctou komnatu. Na sociálních sítích se svěřila fanouškům se svým bolestivým příběhem, který ji poznamenal do konce života. Před několika lety jí zemřel roční syn, kterého zabil její bývalý partner. Ona svůj smutek začala zajídat a nevěděla, co si počít.


"Začalo mi chodit hrozně moc dotazů, proč jsem tak tlustá a jestli se za to nestydím. Tlustá jsem proto, že se mi stala jedna velmi tragická věc, a to, že jsem přišla velmi mladá o dítě. Do jiného stavu jsem přišla v 18 letech. V 19 letech jsem porodila chlapečka, který zemřel v necelém roce," otevřela se svým sledujícím.

"A proč zemřel? Protože jsem měla takového zmetka, který prostě není ani člověk. Já nevím. Vytáhnul nám propanbutanovou láhev z kamen a ona bouchla. Vypálilo nám to barák a já jsem přišla o dítě," přiznává se slzami v očích. "Jak ale říkám, karma je zdarma. Ten blbec teď sedí, dostal asi dvacet let za vraždu Vietnamce," dodává.

Doporučené video: Rozhovor s Droběnou o jejím zápase v RedFace:


Bývalý přítel Droběny sedí za vraždu

Vzhledem k tomu, jak tragická událost ji potkala, svůj smutek začala zajídat. "Nevěděla jsem, co mám dělat, a začala jsem jíst. Začala jsem to zajídat a dostala jsem se na tuhle váhu. Aktuálně se snažím to dát dolů. Mám dole 13 kg, ale nejde to tak rychle," popisuje své plány do budoucna. Předtím, než měla své první dítě, vážila 110 kg. "Když by mi nezabil dítě, tak bych takhle nedopadla," říká zlomeně.


Droběnu zaplavilo i mnoho dotazů, proč má po svém těle četné skvrny. Lidé si mysleli, že má svrab, ty však vyvedla rychle z omylu a na všechny apelovala, aby nesoudili knihu podle obalu. "To jsou popáleniny třetího stupně. Něco mám na rukou, něco mám na nohou. Některé jsou jenom obyčejné štípance od komárů. Já si to potom rozškrábu a strhnu strup a zůstávají mi tam jizvy. Ale opravdu nemám svrab," zakončuje rázně.

Díky její účasti v RedFace se jí život obrátil vzhůru nohama a ona tak začala svůj život posouvat tím správným směrem. Po týdnech intenzivního tréninku na sobě začala pozorovat velké změny. "Určitě mě překvapilo to, že jsem prakticky vydržela skoro čtyři kola. Před nějakýma třemi měsíci bych nevydržela ani jedno. Před těma dvěma měsíci jsem prakticky nedošla ani přes celou zahradu," svěřila se v rozhovoru pro eXtra.cz.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy