Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Bratři Bendigovi schytali drsný výsměch i od Romana Holého. Hudebník z nich udělal totální hlupáky

Jan a Marsel Bendigovi si výkonem v AZ-kvízu zavařili: Trefný dabing Romana Holého pobavil internet
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress.cz/Se souhlasem České televize
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
výsměch

Výkon Jana a Marsella Bendigových v AZ-kvízu stále baví internet. Bratři si ve vědomostním pořadu uřízli pořádnou ostudu a stali se terčem všelijakých vtípků. Rýpanec si neodpustil ani hudebník Roman Holý, jenž na svůj Instagram přidal geniální dabing, v němž si z obou pořádně vystřelil. 

Jan a Marsell Bendigovi si svůj výkon v AZ-kvízu za rámeček určitě nedají. Poté, co předvedli svou neznalost napříč všemi odvětvími, se jim vysmívá celý internet. Svou troškou do mlýna přispěl i hudebník a frontman kapely J.A.R. Roman Holý, který na Instagram přidal velice vydařený dabing.

"Co otevíráme, když jdeme do domu nebo do bytu?" paroduje Roman moderátorovu otázku. "Já fakt nevím. Já nevím, jak je možné, že vůbec nic nevím," reaguje Marsell, který doopravdy nevěděl vůbec nic a ve finále proti Leoši Marešovi neuhrál jediné políčko. "Jsou to dveře," komentuje vtipně Roman.

Doporučené video: Jan Bendig promluvil o své účasti v AZ-kvízu.


Nekompromisní výsměch na sebe nenechal čekat

Za zmínku stojí i komentáře sledujících, kteří se bratrům rovněž nekompromisně vysmáli. "To byla normálně přehlídka lobotomie v přímém přenosu. Být Alešem, tak jsem se po natáčení v nejbližší hospodě Zbořil," napsal Aleš. "Já nechápu, jak tihle dva mohli projít základní školou," přidává se Ondřej. "Teda... Ti snad chodili maximálně do družiny," rýpl si Pavel.


Ačkoli byl výkon obou bratrů naprosto žalostný, Honza stále tvrdí, že všeobecný přehled má. "Já si myslím, že přehled mám. Ale určitě nejsem atomový inženýr, nevím všechno," řekl pro eXtra.cz. Chybné odpovědi svedl na vysokou míru nervozity. "Samozřejmě spokojen nejsem. Najednou když jste v tom legendárním studiu, slyšíte tu legendární znělku a naproti vám stoji Aleš Zbořil, v zákulisí vás pozoruje Leoš Mareš, tak chytnete trému, i když nechcete," ​řekl.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy