Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Bučková jako Popelka, oslnivá Kubařová či elegantní Kynychová: Krásky z premiéry Poklad

Krásky na premiéře filmu Poklad.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 20 fotografií
krása

Na premiéru filmu Poklad přišla řada krásných a slavných dam, které poutaly pozornost svými róbami. Asi o nejhezčí model se postarala herečka Petra Bučková či Veronika Khek Kubařová, které zářily na celý sál. Dále se na film přišly podívat například Hana Kynychová, modelka Martina Šmuková či pohádková Řachanda Denisa Pfauserová. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Mnoho českých krásek ve středu večer zavítalo na premiéru filmu Poklad. Mezi nimi byla například herečka Petra Bučková, známá ze seriálu Sex O´Clock, která vynesla světle modré šaty. Její vzhled připomínal Popelku od Disneyho, jak se můžete přesvědčit na našich fotkách v galerii.


Veronika Khek Kubařová zářila

Dále oslňovala herečka Veronika Khek Kubařová, která byla ozdobou večera. Představitelka Laury z filmu Ženy v pokušení je v perfektní formě. Na sobě měla hnědé dvoudílné šaty s flitrovaným přehozem přes ramena. Spolu s Jiřím Langmajerem ve filmu hraje jednu z hlavních rolí. Celý večer se usmívala od ucha k uchu.

Doporučené video: Rozhovor s Veronikou Khek Kubařovou.


Zpříjemnit večer si přišly například i sportovkyně Hana Kynychová, modelka Martina Šmuková, zpěvačka Elizabeth Kopecká, herečka Denisa Pfauserová či manželka herce Matouše Rumla Tereza Rumlová.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy