Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Byl to masakr, říká Tomáš ze Survivoru po návratu: Prozradil, komu by přál výhru

+ Dalších 10 fotografií

Všichni účastníci reality show Survivor jsou po dlouhých 70 dnech na ostrově již zpátky doma. Jedním z nich je i streamer Tomáš Rys, kterého jsme pár dní po návratu zastihli na Pražském Majálesu. Oblíbený účastník se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídal nejen o samotné soutěži, ale prozradil i to, co byla první věc, kterou udělal, když přišel domů. Co pro něj bylo na ostrově nejtěžší? 

I když na televizních obrazovkách reality show Survivor ještě nějaký čas poběží, všichni účastníci jsou už déle než týden zpátky ve svých domovech. Jedním z nich je i streamer Tomáš Rys alias The Hateris, který po návratu z ostrova vyrazil na Pražský Majáles, v rámci kterého nám poskytl rozhovor.

"Akci si užívám hodně, je to tu super, musím říct. Opravdu bomba. Zatím jsem neměl moc času poslouchat, protože je tu hodně lidí, hodně lidí se chodí fotit, což je samozřejmě hrozně hezké," rozpovídal se na úvod Tomáš, který si dle fronty lidí čekajících na fotografii s ním získal pořádné sympatie diváků. "Návrat si užívám, jak se dá. Zatím je to zhruba týden, co jsem zpátky, takže se snažím vracet do normálu a trošku to trvá, ale je to dobrý," dodal.


Nyní si už užívá běžný život v obklopení svých blízkých, avšak co byla první věc, kterou udělal, když konečně dorazil domů? "Když jsem přišel domů, tak jsem se samozřejmě rychle svléknul a šel se vysprchovat. Ve sprše jsem byl asi 30 minut. Před tím jsem si samozřejmě dal nějakej ten fast food, to se dalo čekat, šel jsem se pořádně nažrat," říká humorně.

Byl to mazec, hodnotí svou účast

Jak Tomáš nyní zpětně vzpomíná na samotnou účast? Procházka růžovým sadem to pro něj rozhodně nebyla. "Zhodnotil bych to tak, že je to opravdu o dost těžší, než se může zdát. Masakr. Mám opravdu velký respekt k té soutěži, bylo to fakt hodně těžký. Ono se to z gauče s jídlem v ruce zdá, že to není tak strašný, ale je to skutečně mazec. Respekt ke všem, kteří tam vydrželi nějakou dobu a kteří se tam hlásili, bylo to opravdu velmi těžký," říká.


Co mu na ostrově nejvíce chybělo? "Když pominu jídlo, což je ta věc, kterou řeknou asi všichni, tak mně osobně nejvíce chyběl kontakt s tou civilizací. Ani ne tak kontakt s lidmi, že by se mi po někom vyloženě stýskalo, ale opravdu ta civilizace. Ta možnost, že člověk může jít do krámu, že se může vyspat v posteli, má kolem sebe baráky a lidi. Taková ta obecná věc, kterou si člověk ani neuvědomuje," říká v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu. A komu by přál výhru? "Týnce, Martymu nebo Pirátovi," říká.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy