Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Čerstvě nezadaná Pagáčová dráždí od moře: Předvedla dokonalou postavu i krásné nohy

Patricie Pagáčová vypadala skvostně.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Dovolená

Patricie Pagáčová (35) si užívá letní dovolenou. Hvězda seriálů Jedna rodina či Ulice odletěla k moři, odkud svým sledujícím na sociálních sítích nadělila téměř dokonalý snímek při západu slunce. Fanoušky ale nejvíc zaujal pohled na její krásně opálené a vytvarované nohy, které čerstvě nezadaná herečka vystavila v krátké černé sukni. 

V květnu herečka Patricie Pagáčová šokovala veřejnost svým vyjádřením, že se rozvádí se svým manželem a zároveň dlouholetým partnerem, dramaturgem Tiborem Pagáčem, s nímž vychovává tříletou dceru Bibianu. Hvězda seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 či Jedna rodina oznámila, že jejich pětileté manželství nepřežilo vleklou krizi.

Podle vyjádření Tibora Pagáče se manželé domluvili v přátelském duchu. „Máme za sebou krásných šest let vztahu, ze kterého vzešla naše dcera Bibi. Bohužel nám to nevyšlo. Odcházíme od sebe bez nenávisti,“ uvedl v rozhovoru pro iDNES.cz.

Ačkoli oblíbená herečka prochází náročným obdobím, nad vodou ji drží nejbližší přátelé, kteří jí dokážou vykouzlit úsměv na tváři. Patricie se v současné chvíli neobjevuje na žádných akcích, a pokud jí to volný čas umožní, raději odjede relaxovat do přírody a věnuje se své dceři. Nyní využila volno k tomu, aby odletěla na několik dnů k moři.

Krásný snímek od moře

Z odpočinkové dovolené nadělila svým věrným fanouškům povedený snímek při západu slunce s výhledem na moře. Pod fotografií se okamžitě začaly objevovat desítky komplimentů. Její příznivci jí chválili zejména dokonale vytvarované nohy, které v krátké černé sukni perfektně vynikly.

Fanoušci jsou ve varu

"Krásné nožky," zněl jeden z komentářů. "Pěkná lýtka," vzkázal Patricii jeden z fanoušků. Diváci Ulice se také nemohou dočkat jejího návratu do nekonečného seriálu. Někteří ji dokonce v komentářích oslovují jako Terezu, protože její postava se jmenuje Tereza Jordánová.

Video: Podívejte se také na rozhovor s Patricií Pagáčovou na premiéře třetí série Iveta

Patricie se v Ulici objevila už v posledním díle 19. řady na svatbě své kamarádky Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková). Na scénu se vrátí se začátkem 20. sezony, a to společně se svou seriálovou maminkou Bárou Krausovou v podání Terezy Brodské a manželem Davidem, jehož ztvárňuje Matouš Ruml.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy