Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Česká kráska Eva Herzigová, dcera Kate Moss či andílek Gigi Hadid: Victoria’s Secret je zpět

Módní přehlídka Victoria’s Secret.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 13 fotografií
Žhavá přehlídka

Po dlouhých šesti letech čekání se znovu uskutečnila velkolepá přehlídka spodního prádla Victoria’s Secret Fashion Show. Jedna z největších módní událostí roku se podle webu US Magazine konala v New Yorku a nenechaly si ji ujít áčkové celebrity, které byly nejen v hledišti, ale i na přehlídkových molech. V luxusním spodním prádle tak své vypracované postavy na mole ukázaly třeba česká modelka Eva Herzigová (51), Tyra Banks (50), která se na přehlídce objevila naposledy v roce 2005, sesterské duo Gigi (29) a Bella Hadid (28) nebo dcera topmodelky Kate Moss Lila (22). 

Značka Victoria’s Secret si v posledních letech prošla pořádně turbulentními časy. Přehlídka se konala každoročně od roku 2001, ovšem v roce 2019 byla velkolepá módní show zrušena. Stály za tím kontroverze tehdejšího marketingového ředitele Eda Razka, který odmítal mít na přehlídkách transgender lidi a ženy objemnějších tvarů, což bylo v dobách hnutí Mee too velmi kontroverzní. Poslední přehlídka v roce 2018 měla nejnižší sledovanost, což byl poslední hřebíček do rakve.

Nyní je ale po dlouhých šesti letech Victoria’s Secret Fashion Show zpět, a to v plné parádě. Událost se uskutečnila v New Yorku v úterý 15. října a věhlasnými lidmi se to tam jen hemžilo. Na pódiu zazpívala legendární Cher, která snad nestárne, thajská zpěvačka Lisa ze skupiny Blackpink nebo jihoafrická zpěvačka Tyla, jak píše US Magazine.

Sesterské duo

Přehlídku otevírala jedna z nejznámějších současných modelek Gigi Hadid, která na sobě měla růžový set s křídly, které se při chůzi pomalu rozevíraly. I přesto, že už má dítě, vypadala v úsporném spodním prádle naprosto perfektně. Kromě Gigi na mole nemohla chybět ani její mladší sestra Bella Hadid, která se taktéž chlubí výstavní postavou.

Na přehlídce se objevila Tyra Banks, modelka a exkluzivní producentka reality show Amerika hledá topmodelku. Naposledy se Tyra po mole Victoria’s Secret prošla v roce 2005, není tak divu, že nejeden divák zažíval pocity nostalgie, jak uvádí Page Six.

Nostalgie na přehlídkovém mole

Nechyběli ani staří známí Victoria’s Secret andílci - Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Doutzen Kroes nebo Irina Shayk. Všechny tyto modelky na mole ukázaly perfektní postavy po dětech. A na přehlídce nechyběla ani česká stopa. Topmodelka Eva Herzigová zazářila na přehlídce v sexy černém setu a ve svých jednapadesáti letech předvedla výstavní figuru. Ze světových supermodelek pak zazářila šestapadesátiletá Carla Bruni, manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho. A svou účastí překvapila i dcera Kate Moss Lila, která se pořádně odvázala.

Na mole samozřejmě nechyběly ani modelky kypřejších tvarů, mezi nimi například americká kráska Ashley Graham nebo holandská modelka Jill Kortleve.

Honza Musil odhalil tajemství Nebezpečných vztahů: Jsou tam herci, ale pláč je pravý, tvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy