Charismatický kuchař Hugo Hromas dobývá Česko
Pořad plný chutí a vůní z produkce Streamu Kuchaři u ohně odstartoval na začátku července na Televizeseznam.cz a poběží během celých prázdnin. Zdeněk Marcín a Hugo Hromas budou připravovat například pečenou kachnu s pyré z dýní, kančí guláš s nadýchanými knedlíky nebo pstruha připravovaného přímo v popelu. Na nový letní recept se mohou diváci těšit každý pátek.
„Vaření na ohni má skvělou atmosféru. Čas, který věnujete přípravě a pak samotnému vaření, je na výsledku znát. A samozřejmě jídlo má nádherné aroma z dobře proschlého tvrdého dřeva nebo dřevěného uhlí. Někdy se může vše protáhnout, přestože oheň je dost dynamické medium. Musíte zkrátka počítat s nějakou rezervou. Ale stojí to za to,“ komentuje tento typ kulinářského umění Hugo Hromas.