Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Charlotte Štiková po krk v problémech: Objevila se u soudu kvůli pobodání, sama čelí vážnému obvinění

Charlotte Štiková vypadá úplně jinak.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Problémy

Charlotte Štiková (28) je samé překvapení. V úterý 16. července byla u Městského soudu pro Prahu 1, kam šla vypovídat. Před pár týdny totiž byla svědkem v případu hádky svého nového přítele Martina (50) a její bývalé kamarádky Moniky Zolotarevové. Celý dramatický incident totiž skončil pobodáním, jak uvádí Blesk.

Kolem Charlotte Štikové je pořádné rušno. V úterý 16. července se objevila u Městského soudu pro Prahu 1, aby vypovídala. Byla totiž svědkem hádky mezi svým přítelem a Monikou Zolotarevovou, která vlastní salon, v němž Charlotte nějaký čas pracovala.

Vyšlo najevo, že Monika Charlottina přítele napadla. „V sebeobraně jsem bodla muže a Charlotte byla na začátku hádky u toho. Pak jsem ji poslala zavolat policii, u samotného bodnutí nebyla,“ přiznala pro Blesk Monika. Charlotte a Monika byly ze začátku kamarádky, pak u nich ale došlo k roztržce. Monika totiž nařkla Charlottu, že jí ukradla peníze a oblečení.

Charlotte se ale brání a prozradila, že její vztah s Monikou je pod bodem mrazu. „Už s tou paní nemám nic společného, jsem ráda, že jsem od ní pryč! Ani se už nebudu bát mluvit o tom, jak mě mlátila, že mi tekla krev. To bylo kvůli roztrženým šatům. A myslím, že její agresi způsobily drogy,“ nechala se slyšet mladší sestra Ornelly Koktové.

Sama Charlotte ale také lítá v problémech. U soudu si na ni počkali policisté, aby jí dali obsílku. Policii bude muset vysvětlit, jak to bylo s údajně ukradenými věcmi. „Nic jsem nevykradla, je to celé lež!“ brání se Charlotte.

Charlotte se zasnoubila

To ale není jediná novinka v životě Charlotte. Vyšlo na povrch, že se po pár týdnech ve vztahu s trenérem zpěváka Martina Kociána zasnoubila. A dvojice chce stihnout svatbu ještě tento rok. „Mně je padesát, tak není čas otálet, takže když se zadaří, tak budu moc rád,“ přiznal Charlottin přítel redakci Super.

Doporučené video: Rozhovor s Charlotte Štikovou:

Charlotte chce na veselku pozvat svou maminku Moniku Binias i starší sestru Ornellu Koktovou. „Chceme to stihnout, dokud je hezky, původně jsme řekli do konce roku, že se vezmeme, ale já bych si přála hezké počasí, tak nejpozději v září. Určitě to bude na Staroměstské radnici, vdávala se tam i babička a má to pro mě srdečný význam,“ nechala se slyšet Charlotte.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy