Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Chci zpět na ostrov lásky, přiznal Sandro Jandejsek. V Love Islandu nejvíc fandí nenáviděnému Pavlovi

+ Dalších 6 fotografií

Sandrovi se stýská po ostrovu lásky! Jandejsek se na galavečeru Clash of the Stars rozpovídal o své budoucnosti v organizaci a nečekaně přiznal, že je naštvaný, že není v nové řadě Love Island. V rozhovoru také prozradil, koho by si mezi současnými účastnicemi vybral. Bez váhání jmenoval skoro všechny dívky z letošní sestavy!

Bývalý účastník Love Islandu Sandro Jandejsek, který měl na osmém turnaji Clash of the Stars zápas s profesionálním zápasníkem Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou, nad nímž zvítězil, dorazil na devátý galavečer organizace. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradil své plány do budoucna a okomentoval novou řadu reality show.

Sandro lituje své absence v Love Islandu

Influencer, který v minulé řadě lásku nenašel, prozradil, že je pořádně naštvaný, že není součástí letošní řady. "Já bych tam šel hned! Byl jsem ve třetí řadě, teď je čtvrtá řada a už se mi tam líbí čtyři až pět holek. V té naší byly krásný holky, ale lituju toho, že jsem se nepřihlásil tento rok," přiznal zklamaně. Zdá se, že by byl ve svém živlu. Nad otázkou, kterou z dívek by si vybral, nezaváhal a vyjmenoval skoro všechny účastnice. "Mně se asi nejvíc líbí Aneta, Terka, Kerol, Dominika a teď ta nová bombshell Natálie," odpověděl s úsměvem.

Bojovník nejvíce překvapil, když v rozhovoru přiznal, že jeho oblíbencem z show je Pavel Tóth, kterého diváci na sociálních sítích nemůžou vystát. "Hodně lidí ho nemá rádo, ale on je za mě největší legenda! Borec tam utopil mikrofon za sto tisíc a je prostě vtipnej," řekl a tvrdí, že Pavla účastnice show akorát nechápou. "Ten si lásku asi nenajde, ale je to zabiják," zasmál se.

Doporučené video: Rozhovor se Zorkou Hejdovou:

Sandrova budoucnost v Clash of the Stars

Sandro v Clash of the Stars dokázal, že není jen hezounkem z Love Islandu, ale že je i bojovníkem tělem i duší. Diváci byli naprosto v šoku, když na osmém turnaji porazil profesionála Vaška Mikuláška. Triumfem to pro něj ale nekončí a chce další zápas. Rád by se porval na dalším galavečeru v Brně, ze kterého pochází. Představu o soupeři ale zatím nemá. "Vím, že mě vyzýval Rendys a Kazatel, takže někdo z nich, nebo uvidíme, koho mi Clash nabídne," pokrčil rameny. Zdá se, že je mu jedno, koho proti němu postaví. Jisté ale je, že se o vítězství opět porve srdcem!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy