Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Chili řádila jako černá ruka: Šikovně vybruslila z trapasu a také se pochlubila svými rodiči

+ Dalších 79 fotografií

Druhý díl taneční soutěže StarDance přinesl kuchařce Chili Ta Thuy nejenom zážitky plné emocí, ale také nečekané drama. Na večer si přivedla své rodiče, kteří jí přišli fandit. Během vystoupení však došlo k zapeklité situaci, kdy se jí během tance roztrhl spodek šatů. Přestože se všichni obávali, jak situaci ustojí, Chili a její taneční partner Jakub Mazůch to zvládli s nadhledem. Influencerka následně v rozhovoru pro eXtra.cz situaci okomentovala.

Druhý díl taneční soutěže StarDance přinesl kuchařce z MasterChefa a účastnici Survivora Chili Ta Thuy pořádnou dávku emocí. Na sobotní večer si přivedla své rodiče, kteří jí přišli poskytnout podporu přímo na Výstaviště, a jejich přítomnost jí očividně dodávala energii. Na parketu se jí však stal průšvih, u kterého by zřejmě rodiče radši neměla. Redakce eXtra.cz byla u toho.


Chili zažila na parketu drama

Chili se svým tanečním partnerem Jakubem Mazůchem se během valčíku dostali do potíží. Spodek šatů Chili se zasekl v "šálách" v průběhu tance, když se je influencerka snažila odtrhnout, tak se jí roztrhla sukně. Všichni přítomní nejspíše očekávali, že Chili situaci neustojí, ale ona ani Jakub se nenechali zaskočit a vše bravurně zvládli.

Následně své faux pas okomentovala: "Popadla mě panika, ale s Jakubem jsme připraveni na vše. Už vím, že se o sebe můžeme opřít,“ řekla Chili. "Jakýkoliv trapas se vám stane, nemusíte být smutní, já už jsem vám vyšlapala cestičku,“ vzkázala influencerka všem přítomným.

Chili situace sice mrzela, ale bere to jako součást života. "Tyhle věci prostě přichází. Pro mě je to hrozná lekce, že vlastně člověk chce, trénuje na to, ale může se to stát. Pak je to jen o tom, o co se opře a jak to zvládne," sdělila kráska v rozhovoru pro eXtra.cz. Co dalšího Chili se svým tanečním partnerem prozradili, naleznete nahoře v článku.


Vypadlík Ruml a ostatní soutěžící

Bohužel, tentokrát už se večer neobešel bez vyřazování. Prvním vypadlým párem letošní řady StarDance jsou Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková. Ondřej si z prohry nic nedělal, jeho taneční partnerku Andreu však situace rozhodila, jak zaznamenala redakce eXtra.cz.

Chili si ze své situace po přenosu tropila žertíky a pyšně se chlubila rodiči, jak naleznete v galerii

Související články

Další články

Nejnovější kauzy