Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

+ Dalších 6 fotografií

Skandálů už bylo dost! V Clash of the Stars se bude přitvrzovat. Spolumajitel Tomáš Le Sy pro Extra.cz prozradil, jaké změny budou v následujících řadách.

Kolem Clash of the Stars to v posledních týdnech pěkně vře. Obvinění z obtěžování nezletilých dívek, jedno podezření z nedobrovolného pohlavního styku, hajlování, výhrůžky LGBTQ komunitě, to vše jste mohli v poslední době zaznamenat v souvislosti se zápasníky organizace. Není tak divu, že je Clash pod extrémní palbou kritiky.


Organizací tyto skandály logicky pořádně zatřásly! Nejenže přišla o hlavní partnery, ale i divákům se to přestává líbit. Poté, co kauzy vyplavaly na povrch, zrušil Clash zápasy vybraných influencerů, přitom se často jednalo o velké taháky. Odpískání zmíněných duelů tak fanouškům na náladě zrovna nepřidalo. Samotná organizace se tak hodlá bránit poškozování svého jména a organizátoři hlásí, že je na čase přitvrdit. Spolumajitel a moderátor Tomáš Le Sy v rozhovoru pro eXtra.cz informoval o změnách, které je čekají.

Doporučené video: Rozhovor se Samirem o jeho útoku na LGBT komunitu.

Změny se budou týkat zejména bojovníků. Výběr účastníků by měl být alespoň podle slov promotéra do budoucích turnajů jiný. "Z každé kauzy si musíme brát ponaučení," uvedl. "Výběr bojovníků bude jiný a hlavně důsledná kontrola té minulosti, aby nám neproklouzl nikdo, respektive, aby se nám už nestalo, že nám proklouznou tři hříšníci na jednom galavečeru, co mají takové kostlivce ve skříni," informoval Tomáš Le Sy.

Vrátí se hvězdy z prvních turnajů?

Zároveň se nabízí otázka, zda by nebylo lepší, kdyby se Clash vrátil k prověřeným jménům české influencerské scény. První galavečery totiž disponovaly známými tvářemi, zatímco v posledních době dávala organizace stále častěji šanci prakticky neznámým lidem a jediným požadavkem bylo udělat co nejvíce bizarní show.

Vrátí se tedy Clash k modelu, s jakým začínal? "Situace je jiná, nahoře jsou známější lidi, kteří mají nějaké spektrum fanoušků, uprostřed je třeba nějaký střed a dole bývají lidé, kteří třeba ještě nejsou tak známí, ale vidíme u nich nějaký potenciál," řekl poněkud vyhýbavě Le Sy. Nezapomněl ale slíbit, že hlavní karty turnaje budou vždy hvězdné.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy