Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Co jste o Vémolovi nevěděli: Ve čtrnácti letech ho zneužila žena, živil se jako hospodský v maminčině podniku

Lela Vémola a Karlos vypadali spokojeně.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Zajímavosti

Karlos Vémola běžně plní titulky médií a snad každý zná alespoň část jeho životní cesty, přesto se najdou věci, které byste do zápasníka neřekli. To, že zbožňuje zvěř všeho druhu, se dobře ví, že je ale i vášnivým sběratelem motýlů, jak prozradil pro iSport, už tolik ne. Stejně tak i to, že byl český Terminátor v mládí zneužit ženou. Co dalšího jste o Vémolovi, který v sobotu večer nastoupí zřejmě ke svému poslednímu zápasu v Oktagonu, možná (ne)věděli? 

Milovník zvířat a motýlů

O Karlosovi Vémolovi se ví, že miluje zvířata a ve svém Vémolandu má doslova zoo. Chová lvy, krokodýly i žraloky. Když byl malý, miloval motýly, které s oblibou chytal. „Příroda mě fascinuje. Motýli mě fascinují stejně jako dravci,“ přiznal před časem. „Aby se motýli nepoškodili, chytal jsem i housenky, které jsem krmil ve sklenicích, až se zakuklily. Jenže protože se uvnitř topilo, začaly se líhnout už v lednu. Mámě jich bylo líto a začala je pouštět. Musel jsem jí vysvětlovat, že v lednu stejně umřou, takže bude lepší je dát do chloroformu. Vždycky jsem jim vypnul křídla a dal je za sklo,“ řekl MMA zápasník pro iSport.

Karlos jako hospodský

Od patnácti let až do doby, co odcestoval do Anglie, pracoval Vémola v restauraci Zátiší v Liticích nad Orlicí, kterou vlastní jeho maminka. V době, kdy začal v hostinci pracovat, studoval střední hotelovou školu. „Když jsem v roce 2000 vzala tuhle hospodu, nikdo z nás nebyl z oboru. A jak on nastoupil na hotelovku, tak nás tu začal pěkně sekýrovat, jak se co má dělat. Pracoval ve výčepu, vzorně oblečený s kravatou. Lidi ho tu měli hrozně rádi. Byl totiž vždy příjemný, měl dobré vystupování,“ řekla před časem pro již zmíněný web maminka Vémoly Jana.

První Čech v UFC

Je prvním Čechem, který se dostal do UFC. Podle informací webu Forum Sport v organizaci zápasil v letech 2010 až 2014. Během šesti duelů vyhrál dva zápasy a čtyřikrát prohrál. Po konci v UFC si ale vážně zlomil ruku a přemýšlel o konci kariéry. Naštěstí se ale rozhodl jinak.

Doporučené video: Vémola s manželkou na filmu Karlos

Půl roku ve vězení

Během svého pobytu ve Velké Británii se mu přihodila velmi nepříjemná věc. V roce 2016 byl odsouzen k jednomu roku vězení. Sám Vémola říká, že to bylo kvůli krácení daní, britská média psala, že důvodem bylo pěstování marihuany. „Byl jsem obviněný z více věcí. Byl jsem kluk z Východu, který vládl londýnskému podsvětí. Když soudce vyhlašoval, že jsem dostal rok, tak jsem si úplně sedl a myslel si, že rok podmínka,“ řekl Vémola s tím, že byl chycen s větším obnosem peněz a nedokázal prokázat, odkud jsou. Nakonec byl z vězení propuštěn po půl roce.

Milenky a plastické úpravy

Karlos Vémola má také poměrně specifický vkus na ženy. Svou ženu Lelu Vémolu měl podvádět nejen se silikonovou Zdeňkou Černou alias Lulu, ale také s pornoherečkou Hanou Džurbanovou alias Rikou Fane. Neupravená žena mi nic neřekne. Přirozená krása mě opravdu nezajímá. Ani by mě to nenapadlo. I takové ty málo upravené. Myslím třeba některé missky. Někdo řekne, on chodí s Miss České republiky, ty jo. Ale mně to nic neříká. I kdyby mě taková přemlouvala, na rande ji nevezmu. Když to přeženu, je to pro mě jako sedět s chlapem,“ přiznal před časem Vémola.

Znásilněný Vémola

Karlos platí za velkého milovníka, jak ale paradoxně přiznal, nebylo to z jeho vlastní vůle, že přišel o panictví. Ve čtrnácti letech měl poměr s o dva roky starší slečnou. „Vždyť já byl poprvé znásilněný a přišel jsem k tomu jak slepý k houslím. Najednou se na mě vrhla. Já za to fakt nemohl, chodil jsem do osmičky, ona o rok výš, a to ještě propadla. Znásilnila mě někde na poli, domů jsem přišel celý od hlíny,“ řekl bijec, kterého v sobotu večer čeká zřejmě poslední zápas kariéry, v němž se postaví v odvetě století Attilu Véghovi.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy