Další chuťovka od Burger Kinga: Po černém hambáči přichází tenhle krvavý fešák. Odvážili byste se do něj kousnout?
Po černém hamburgeru se Japonci vytasili také s červeným kouskem. Jak toho dosáhli?
Dnešní nenažraná společnost si holt nevystačí s obyčejnými burgery a stále se dožaduje něčeho navíc. Zatímco naposledy Japonci vyhověli všem nekrofilům a připravili pro ně černý burger jako uhel, tentokrát vyrobili jeden do ruda rozpálený kousek a pojmenovali ho Aka Burger. Protože Aka znamená v japonštině červená.
Správnou červeň dodal bulce a sýru rajčatový prášek a snad ani nemusíme dodávat, že mezi použité ingredience patří také červený pepř a chilli omáčka. Aby jednoduše i strávník už po jednom kousnutí ladil s pojídaným pokrmem.
A musíme uznat, že tahle burgerová verze se našemu oku líbí daleko víc!
Zbývá se už jenom zeptat: Jaká barva bude příště?