Trendy
válka na Ukrajině kauza Kramný Honeymoon – líbánky k nepřežití

Další rána pro Martina Fenina. Po jeho pobytu na odvykačce se s ním manželka rozvedla, důvodem byly i drogy

Martin Fenin je už několik let ženatý, o šťastném vztahu se ale nedá mluvit.
Zdroj: profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
rozvod

Martin Fenin se rozvedl. Bývalý fotbalový útočník a známý skandalista už nežije v manželství s půvabnou Beátou, s níž má dceru Miu. Jak informuje server iDNES.cz, jedním z důvodů, proč se jejich cesty rozešly, jsou i Feninovy problémy s návykovými látkami. "Důvodem je vzájemné odcizení, plus je tam samozřejmě problém s alkoholem a drogami," uvedl advokát manželky. K soudu se totiž ani jeden z nich nedostavil. 

Martin Fenin prožívá náročné životní období. Nejenže má za sebou pobyt v protialkoholní léčebně, ale zkrachovalo mu manželství a v posledních měsících musel řešit rozvod. Jak uvádí server iDNES.cz, s půvabnou Beátou, s níž má dceru Miu, už byli oficiálně rozvedeni. Jednou z příčin krachu manželství byly i jeho věčné skandály.


"Důvodem je vzájemné odcizení, plus je tam samozřejmě problém s alkoholem a drogami," reagoval advokát manželky, která o rozvod požádala. "Jde o běžné příčiny rozvratu manželství. Nežijí spolu," informoval zase právní zástupce bývalého útočníka. Líčení proběhlo v pondělí na obvodním soudě pro Prahu 5.

Doporučené video: Podivné chování Martina Fenina:


K soudu se ani jeden nedostavil

Ani jeden z manželů se k soudu nedostavil a proces tak proběhl velmi rychle. Za pouhých 15 minut bylo hotovo. Majetkové vypořádání mezi bývalými partnery dosud neproběhlo. Ohledně péče o dceru už bylo rozhodnuto, bližší podrobnosti se u pondělního jednání však neprobíraly. Oba dva se vzdali práva na odvolání a rozvod je tak pravomocný.


Martin Fenin je svými skandály proslulý. Opakující se incidenty mu překazily i fotbalovou kariéru. Krátce poté, co ho partnerka opustila, se uchýlil k razantnímu řešení a absolvoval tříměsíční pobyt v protialkoholní léčebně. Tou největší motivací mu byla právě dcera: "Moje dcera je pro mě nejdůležitější člověk na světě a chci jí být lepším vzorem, než jsem byl doteď. Vím, že to nejtěžší je teprve přede mnou, ale jsem odhodlaný jít správným směrem!" napsal na sociálních sítích.

Nekonečné trápení Bořka Slezáčka. Seknul s alkoholem, bojovat s ním bude ale do konce života

Související články

Další články

Nejnovější kauzy