Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Daniel z Love Islandu má smůlu: Muž roku, který zapřel snoubenku, nikoho nezajímá

Daniel má doma snoubenku.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 9 fotografií
slavoman

Touha po slávě se mu nevyplatila. Účastník letošního Muže roku a reality show Love Island Daniel Sklář opustil vilu lásky. Jak ale napovídá stav sledujících na jeho sociálních sítích, nikoho nezaujal a nikdo o něj nemá zájem. 

Daniel Sklář ostrouhal

Vilu lásky v reality show Love Island opustila další dvě srdíčka. O vyřazení Laury Ráczové a Daniela Skláře rozhodli svým hlasováním diváci, neboť pro ně zrovna jejich pár působil jako nejméně kompatibilní. Rodák z Frýdku-Místku nepřirostl k srdci ani blonďaté Slovence, ale ani ostatním obyvatelům vily.

Daniel, který se kromě jedné z kulinářských show letos v létě zúčastnil i soutěže Muž roku, má být prý místo po lásce doslova posedlý touhou po slávě. Jeho snaha blýsknout se v oblíbeném seznamovacím pořadu z produkce TV Nova mu ovšem k ničemu nebyla, jak se totiž ukázalo, na rozdíl od ostatních soutěžících Daniel Sklář nikoho nezajímá. Zatímco ostatní mají již desetitisíce sledujících, Sklář si nahnal pouze něco málo přes smutné 3 tisíce příznivců.


Daniel z Love Islandu je slavoman

Na svou stranu si Sklář nezískal ani diváky, a to hned ze startu, kdy se objevily zvěsti, že má mít prý snoubenku a jeho účast v Love Islandu má být jen naoko. Údajnou pravdu o Danielovi odhalila na svém TikToku Daniela Adamčiková, která má se Sklářem dokonce vlastní zkušenosti. "Daniel celou dobu zastíral to, že má přítelkyni, nebo dokonce snoubenku. Dělal to až tak dobře, že u něj doma nešlo vůbec poznat, že by tam někdo bydlel... nechápu," popsala tiktokerka svůj zážitek a dodala, že jeho jediným záměrem je dostat se do Survivoru.

Doporučené video: Rozhovor s Emou Mroščákovou z Love Islandu:

Jeho utajovaná snoubenka Pavlína se k celé kauze také vyjádřila prostřednictvím svých sociálních sítí. „Samozřejmě je mi to extrémně nepříjemné, protože jsem s Danem strávila více než třetinu svého života. Brala jsem ho jako svého životního partnera, a když mě v březnu tohoto roku požádal o ruku, neváhala jsem a řekla ano. To jsem ale bohužel netušila, že náš vztah je jedna velká iluze a lež (stejně jako jeho momentální vystupování v Love Islandu)," napsala Pavlína. "Jeho posedlost být slavný a uznávaný očividně nemá hranice," dodala.

Honza Musil odhalil tajemství Nebezpečných vztahů: Jsou tam herci, ale pláč je pravý, tvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy