Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Daniela Peštová úplně zkoprněla: Vrátil se jí domů syn, vůbec ho nemohla poznat

Krásná Daniela v šatech Balenciaga.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
čas letí

Topmodelka Daniela Peštová (53) nestačila žasnout. Ze studií se jí vrátil domů patnáctiletý syn Paul Henry a ona měla problém ho poznat. "Jedna životní kapitola uzavřena. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč ten čas tak letí!?" napsala pod fotku na Instagramu. 

Daniela Peštová se jako každá maminka nestačí divit, jak rychle ty děti rostou. Paul Henry, kterého má stále půvabná topmodelka s muzikantem Pavolem Haberou, se totiž značně vytáhl. Z malého kluka je najednou patnáctiletý čahoun, který mámu přerostl o hlavu. Také změnil účes a Daniela měla co dělat, aby ho po návratu domů vůbec poznala.

Daniela Peštová žasne

"Jedna životní kapitola uzavřena. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč ten čas tak letí," posteskla si na Instagramu. Její sledující se hned začali ujišťovat, jestli je pohledný štíhlý mladík na fotce skutečně ten školáček Paul. "To je Paul? To vážně? Účes ho změnil, vysoký je a já jsem měla pocit, že je to ještě takový malý kluk," žasla Janka. "Jj, předevčírem se takhle vrátil domů a já ho skoro nepoznala," odpověděla jí Daniela.

Rozhovor s Danielou Peštovou a Pavolem Haberou:


"Ježiš, ten je velikej," okomentovala to Petra. "Už nás všechny přerostl o hlavu," konstatovala topmodelka. Tatínek Habera k tomu jen přidal tři srdíčka. "Strašně to letí a čím dál rychleji, mám pocit," shrnula za všechny Adéla.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy