Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Dara Rolins ohromila figurou v luxusních plavkách: Vydřená krása, shodují se lidé

Dara ukázala figuru snů.
Zdroj: Se souhlasem Dary Rolins
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
Krása

Přestože Dara Rolins (51) v posledních týdnech schytávala drsný hejt za svou plastickou operaci obličeje, tentokrát se její fanoušci na sociálních sítích rozplývají blahem. Při pohledu na její vymakanou figuru v plavkách je totiž více než jasné, že věk je pouze číslo a že i s padesátkou na krku může žena být štíhlá jako proutek a mít dokonale zpevněné křivky. 

Dara Rolins to v poslední době neměla s fanoušky příliš lehké. Mnoha jejím příznivcům se nezdál facelift krku a obličeje, který před časem tajně postoupila na klinice v Itálii. Informaci o jejím zákroku tehdy propálil na sociálních sítích plastický chirurg z Říma Michele Pascali.

Poté se Dara rozhodla, že se na nějaký čas stáhne ze sociálních sítí. Jakmile ale začala být opět aktivní, schytávala jeden hejt za druhým. Spousta fanoušků slovenské divě vyčítá, že je k nepoznání a že jí dokonce estetický zákrok paradoxně ubral na kráse. Zpěvačka je ale odolná a statečně se bránila s tím, že si za podstoupeným zákrokem jednoduše stojí.

Žhavá Dara v Gucci plavkách

Nyní si ale může půvabná blondýnka alespoň na nějaký čas oddechnout. Poslední příspěvek, který sdílela z dovolené ze Španělska, sklidil lavinu komplimentů. Sexy zpěvačka sdílela na Instagramu několik snímků v bikinách od luxusní značky Gucci. Na Daře je vidět, že na své figuře pravidelně a poctivě dře. Její křivky jsou tak výstavní, že by s nimi strčila do kapsy i leckterou dvacítku, čehož si všimli i její sledující.

"Mít takovou postavu v padesátce je zázrak," vysekla Daře poklonu uživatelka Alena. "Kam se na toto hrabou dnešní dvacítky," přidal se další fanoušek. "Super tělo. Je vidět, že se udržuješ, prostě pecka," zněl další komentář. "Neskutečná frajerka," pěla na její tělo ódy neméně půvabná Slovenka Andrea Verešová.

Video: Podívejte se na video s Darou Rolins, kde mluví o vlasech

Podpora Španělska ve finále

Partnerka legendárního fotbalisty Pavla Nedvěda svým příznivcům také prozradila, že během nedělního finále EURO 2024 bude fandit Španělům. Ti se na hřišti postaví proti Angličanům, takže půjde o skutečný souboj gigantů. To, že bude Dara fandit červeno-žlutým španělským barvám, její příznivce rovněž nadchlo. "Hala Espaňa!!" vzkazují Daře.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy