Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Dara Rolins se pochlubila zamilovanou fotkou s Pavlem Nedvědem. Lidé zpěvačku přirovnávají k Heleně Vondráčkové

Dara Rolins a Pavel Nedvěd se pochlubili fotkou z Itálie a nestačili se divit. Pořádně jsi ho vykrmila, píšou ji lidé
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 18 fotografií
instagram

Dara Rolins (51) se rozhodla na sociálních sítích opět pochlubit fotkou ze svého soukromí. „Polibky a objetí z naší druhé adresy,“ napsala ke snímku, na kterém si se svým partnerem Pavlem Nedvědem dává luxusní jídlo v jedné z restaurací v Itálii. Reakce fanoušků byly rozporuplné. Mnozí hvězdný pár chválili, někteří další si však neodpustili pár rýpanců. "Nějak jsi Pavla vykrmila, nebo to dělá ta barva vlasů?" napsal například Jan. 

Dara Rolins si rozhodně nemůže stěžovat, že by se jí nedařilo, naopak. Zároveň jí nedělá problém sdílet s fanoušky střípky ze svého života.


Na Instagramu se pochlubila fotkou ze svého druhého domova, kterým je Itálie. „Polibky a objetí z naší druhé adresy,“ napsala k momentce z restaurace, na které si se svým partnerem bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem pochutnávají na mušlích. Oba vypadají na fotografii nadmíru spokojeně.

Vypadáš jako Helena Vondráčková, píší Daře fanoušci

A velká část fanoušků hvězdnému páru přeje. "Vy jste tak krásný pár," napsala Martina. "Ten chlap nestárne nebo co? Krásní jste," přidala se Andrea.

Ovšem ne všichni měli stejný názor. "Nějak jsi Pavla vykrmila, nebo to dělá ta barva vlasů," myslí si Jan. "Chce být stále mladá, ale bohužel není to jen tak," napsala Marie. "Tady Dara vypadá jako Helena Vondráčková," dodal Tomáš.

Dara v poslední době na Instagramu ukazuje svou tvář buď s minimem líčení, nebo s úplnou absencí make-upu. "A takhle to vypadá večer po vystoupení u nás doma v koupelně," napsala například k několika fotografiím, které nedávno dala na Instagram.

Fanynkám se líbí zejména Dařin sestřih na mikádo. Jak je nyní vidět, ne vždy se však fanouškům dokáže zavděčit.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy