Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Datlova bývalá přítelkyně otřásla Love Islandem. Markova zrada ji stále bolí, mluví o nejhorším období v životě

+ Dalších 9 fotografií

Nikola Martínková zamotala divákům Love Islandu hlavu. Ve chvíli, kdy nakráčela do vily, začali mnozí přemýšlet nad tím, odkud ji znají a že její tvář je povědomá. Sympatická blondýnka totiž v minulosti chodila s Markem Valáškem alias Datlem. Ten ji však opustil během své účasti v Like House a vyměnil ji za Báru Stříteskou, s níž tvoří pár dodnes. Jak kráska prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz, bylo to jedno z jejích nejtěžších období v životě.

I po letech na to vzpomínám nerada, přiznává

Účast Nikoly Martínkové v Love Islandu byla pro mnohé velkým překvapením. Kráska se totiž do povědomí veřejnosti zapsala již v minulosti, a to zejména vztahem s Markem Valáškem alias Datlem. Influencer tehdy bodl blondýnce kudlu do zad a v době, kdy s ní tvořil pár, se dal dohromady s Barborou Stříteskou.


Ačkoli od této zrady uplynulo již pár let, Nikola na tuto etapu stále vzpomíná jako na tu nejhorší ve svém životě. "Já na to pořád nevzpomínám opravdu nejlépe. Na druhou stranu jsem ráda, že se to všechno stalo, protože díky tomu mám tohle všechno, co mám. Hodně mě to naučilo a hodně mě to posunulo po psychické stránce," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

I na tom špatném se však naučila vidět to dobré, a jak sama přiznává, celý incident ji velmi posílil zejména po psychické stránce. "Já mám teď pocit, že už mě jen tak něco nerozhodí. V tu chvíli jsem to fakt nečekala to všechno, co se stalo. Bylo to strašné období, ale dnes už to beru pozitivně. Nemám vůči němu žádnou zášť," vysvětlila.

Nikola doufá, že najde lásku

Jaké má kráska požadavky na svého potenciálního partnera? "Určitě by měl být vtipný, měl by být aktivní a akční, abych se s ním nenudila. Neměl by to být pecivál, aby jenom neležel doma. Chci s ním společně cestovat a tak. Ale samozřejmě nejdůležitější je, aby na mě byl hodný," vysvětlila. Co by naopak tolerovat nedokázala, je chování, kdy kluk chce být za každou cenu středem pozornosti.


Nabídku zúčastnit se reality show dostala již před dvěma lety, v té době však ještě byla šťastně zadaná. "Letos na jaře jsme se ale rozešli a já jsem zase začala přemýšlet nad účastí, takže jsem to zkusila a vyšlo to. Hrozně se těším, jak to celé dopadne," říká natěšeně.

Jak reagovalo okolí, když se dozvědělo, že Nikola se chystá na Kanárské ostrovy hledat lásku? "Já si myslím, že on ani nikdo nebyl moc překvapený. Oni se mnou sdíleli před dvěma lety tu myšlenku a říkala jsem, že bych to strašně chtěla zkusit. Ale když jsem byla zadaná, tak to nešlo. Ale v tuhle chvíli to ode mě asi každý čekal," dodala s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy