Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Dcera Toma Cruise je celá maminka. Suri geny nezapře, vypadá jako mladší kopie Katie Holmes

Suri Cruise je celá maminka.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 19 fotografií
Podoba

Čím je Suri Cruise (18) starší, tím více se podobá své mamince Katie Holmes (45). Fotografové Page Six tentokrát dceru hollywoodských rodičů zachytili v ulicích New Yorku na procházce s kamarádkami. 

Osmnáctiletá dcera Toma Cruise (62) a Katie Holmes si po maturitním plesu užívá zasloužené chvíle klidu. Nejvíce času tráví s kamarády nebo přítelem Toby Cohenem. Po prázdninách se Suri Cruise chystá na vysokou školu do Pittsburghu, jak napsal web Independent.

Nyní má ale ještě několik volných týdnů před sebou. Fotografové webu Page Six zachytili Suri na procházce v centru New Yorku se dvěma kamarádkami. Suri měla zelené triko se spadlými rameny, pruhované kalhoty, kabelku přes rameno a v ruce držela starý fotoaparát. Řada zahraničních médií ji považuje za velmi stylovou dívku.

Podobá se mamince

Na zatím posledních snímcích osmnáctileté Suri je vidět, že čím je starší, tím je své mamince Katie Holmes podobnější. Přinejmenším úsměv má úplně stejný, jak ostatně můžete vidět na fotkách.

Suri žije se svou maminkou v New Yorku. S otcem, hollywoodskou hvězdou, se Suri již dvanáct let neviděla a není nijak zapojen do jejího života. Před několika týdny bylo navíc zveřejněno, že Suri si nechala změnit příjmení, zřejmě aby se úplně distancovala od svého otce a nikdo ji s ním nespojoval. Nyní se jmenuje Suri Noelle – vzala si prostřední jméno své milované maminky.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy