Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Decastelo ukázala hluboký výstřih, Hojdyszová napěchovaný dekolt a playmate kalhotky: Odhalená party Playboye

Žhavá Playboy party.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 23 fotografií
Sexy party

Na křtu časopisu Playboy bylo pořádně horko. V novobarokním tanečním sále Boccacio v centru Prahy se to jen hemžilo slavnými osobnostmi, které vynesly ty nejžhavější róby. Holou kůži se rozhodly ukázat třeba vítězka Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová, herečka z filmů pro dospělé Lady Dee, moderátorka Eva Decastelo nebo modelka Julie Hojdyszová. Na ty nejvíce svůdné modely od fotografů eXtra.cz se podívejte v galerii.

Pánský magazín Playboy hostil další večírek. A opět se jednalo o bujarou a honosnou party v památkově chráněném novobarokním tanečním sálu Boccaccio Ballroom v samém centru Prahy.

Křest nového čísla si nenechaly ujít mraky osobností. Mezi nimi nechyběla třeba studentka a vítězka soutěže Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová (19), která je zároveň cover girl říjnového čísla. Na sobě měla zcela průsvitné černé šaty, které odhalovaly její štíhlou postavu a pod něž si vzala černou podprsenku a kalhotky. Nechyběla ani rudá rtěnka a vyčesané vlasy. Sandra se určitě postarala o jeden z nejodvážnějších looků večera.

Žhavá Eva Decastelo

Nejkrásnější look večera vynesla modelka Julie Hojdyszová (24). Dlouhé sametové rudé šaty od návrháře Miroslava Michaela Knota vypadaly smyslně a budily dojem „starého Hollywoodu“. Asymetricky střižená róba byla zajímavá nejen hlubokým výstřihem, ale i dlouhým rukávem na jedné straně, který přecházel do rukavice.

Událost si nenechala ujít ani moderátorka Eva Decastelo (46). Zvolila dlouhé černé šaty, jimiž zdůraznila svou perfektní postavu, s výstřihem a průstřihem v oblasti pod dekoltem. K tomu si obula elegantní černé lodičky a vzala si malou zlatou kabelku Prada za více než třicet tisíc korun.

Doporučené video: Rozhovor s Julií Hojdyszovou.

Stylový a sexy look oblékla vítězka Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (22). Upnutý černý overal od Elisabetty Franchi se zlatými řetízky modelce skvěle padl a dělal jí božskou postavu.

Večírek si dále nenechaly ujít ani modelka Andrea Kalousová, herečka z filmů pro dospělé Lady Dee, herečka Denisa Pfauserová, tanečnice Veronika Lálová nebo DJ Lucca.

Na další odvážné módní kreace celebrit se podívejte v galerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy