Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na čtvrtek 1. 8. 2024: Váhy čekají milá překvapení, Střelci by se měli vyvarovat váhavosti

Letní láska
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 1. 8. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vám radí, abyste se vyvarovali neustálého kritizování druhých lidí. Raději buďte pokorní i v situacích, kdy už vám doslova tečou nervy. Netlačte na pilu za každou cenu, nic tím nezískáte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vám radí, abyste se nebáli přiznat chybu a požádat o pomoc v situaci, kdy si nebudete vědět sami rady. Zakamuflováním problému byste všechno jen oddálili a vyřešení zkomplikovali.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste se na ostatní lidi kolem vás více usmívali. Udržujte si dobrou náladu a uvidíte, že jí brzy nakazíte i svoje okolí. S optimismem se vám podaří všechno, co si jen budete přát.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jestli potřebujete něco prosadit, mějte realistické cíle. Musíte nejprve ostatní přesvědčit o své spolehlivosti a zodpovědnosti. Nepřetvařujte se a nepotlačujte své emoce, ukažte, že na to máte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Práce už bylo více než dost. Měli byste pamatovat především na své nejbližší. Snažte se spolu více komunikovat, mluvte o tom, co máte na srdci. Buďte k rodině pozorní, vaši blízcí si to zaslouží.

Doporučené video: Tato tři znamení nestojí v posteli za nic


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den popřemýšlejte, jak můžete vylepšit a skloubit svou kariéru a soukromý život. Pokud máte v plánu nové pracovní aktivity, pomalu se připravte na jejich brzké spuštění. Opatrně nakládejte s financemi.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy prozrazují, že máte sice plno plánů, ale ne všichni vaši blízcí je s vámi budou chtít sdílet. Nebuďte ovšem smutní, dejte jim trochu volnosti, o to více se pak na sebe budete zase těšit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento den přeje nakupování, cestování, ale i sportovním aktivitám. Opadla z vás veškerá nesmělost a nechybí vám odvaha pustit se i do náročnějších činností, jimž jste se dosud vyhýbali.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čekejte pohodový den plný milých překvapení. Je dost možné, že když večer vyrazíte do společnosti, potkáte člověka, s nímž toho máte hodně společného. Možná to bude i nějaký starý známý, se kterým jste ztratili kontakt.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokuste se uspořádat si veškeré plány, o nichž jste v poslední době přemýšleli. Neplýtvejte zbytečně energií tam, kde to nemá smysl. Stejně dojdete ke zjištění, že úplně všechno zrealizovat nemůžete.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás varuje před váhavostí a pomalým rozhodováním, mohli byste se snadno připravit o jedinečné příležitosti. Připomínky okolí berte určitě v potaz a nechejte si klidně poradit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud vás přepadnou pochybnosti o správnosti vašeho dalšího směřování, svěřte se někomu blízkému. Nejenže vás dobře zná, ale určitě vám dokáže pozvednout náladu a rozptýlit vaše zbytečné obavy.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy