Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Denní horoskop na čtvrtek 20. 6. 2024: Ryby si musí dát pozor na zradu, Panny by si měly dopřát odpočinek

ženy, přátelství, portrét
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 20. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máte veselou náladu a touhu vyvést nějakou neplechu nebo někoho z blízkých napálit žertíkem. Pozor však, ať to nepřeženete, aby to dotyčný člověk dokázal vůbec pochopit a vzít ve finále s humorem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Snažte se rozpoznat, kdo to s vámi myslí upřímně a kdo se přetvařuje. Kdesi ve vašem okolí se totiž skrývá vlk v rouše beránčím a je to člověk, do kterého byste to nikdy neřekli. Pozor na něj!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ačkoliv vám připadá, že vás nic nemůže ohrozit, měli byste být obezřetnější. Když to budete nejméně čekat, mohla by vás zaskočit nepříjemná situace. Dívejte se pozorně kolem sebe a přibrzděte.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste v denním programu upřednostnili rodinu. Přátelům se můžete věnovat až večer. Možná jste to nepostřehli, ale vaši blízcí pro vás chystají překvapení, tak jim to nepokazte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop vám předpovídá pohodový den, který už jste potřebovali. Nemějte obavy projevit nahlas to, co cítíte a po čem toužíte. Projevte dostatek porozumění a tolerance vůči ostatním členům rodiny.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zkuste se věnovat odpočinku a relaxaci, co to jen jde. Opatrní buďte v komunikaci se svými příbuznými, jinak hrozí, že se pohádáte kvůli nějaké malichernosti. A usmiřovali byste se potom hodně dlouho.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste nějací moc vztahovační, nezdá se vám? Pozor na zbytečná nedorozumění, náladovost a hrabání se v minulosti. A žádné žárlivé scény! To vše by mohlo pokazit jinak hezký den, který na vás čeká.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zkuste si alespoň na chvíli odpočinout. Rozhodně se nepouštějte doma do nekonečného uklízení. To počká na jindy. Zavolejte radši svým přátelům, které jste déle neviděli, a někam společně vyrazte.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kolem vás by mělo probíhat všechno v poklidu, přesto si nezapomeňte krýt záda. Nikdy nevíte, kdo čeká na vaše pochybení. Udělejte si čas a pohovořte si se svými blízkými o tom, co je trápí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hvězdy vám přejí úspěšný den, to ale za předpokladu, že si na něm necháte záležet. Dobře víte, že o úspěch se musíte zasloužit jen vy sami. Vaši píli vaše okolí nakonec náležitě ocení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste se pokusili urovnat dlouhodobé spory, které máte s nějakým známým. Sami dobře víte, jak vás to uvnitř užírá, že se mnohdy ani nemůžete pořádně soustředit na svou práci.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Naplánujte pro své nejbližší výlet s nějakým aspoň trochu adrenalinovým zážitkem. Uvidíte, že hlavně ti mladší to ocení a přijmou s nadšením, dokonce stoupnete v jejich očích. Cestou domů se stavte v restauraci.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

GLOSA: Mikýřova úžasná pouť Survivorem. Mikyska vyhrál právem, ale pomohla mu zbabělost a krátkozrakost soupeřů

Související články

Další články

Nejnovější kauzy