Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Denní horoskop na pátek 11. 10. 2024: Býky přepadne touha cestovat, Štíry čeká kupa povinností

Co přinese tento podzimní den vašemu znamení?
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 11. 10. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop vás varuje před váhavostí a pomalým rozhodováním, mohli byste se snadno připravit o jedinečné příležitosti. Dařit se vám bude při studiu a získávání nových dovedností.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Neprosazujte tolik své ego. Snažte se více spolupracovat s ostatními lidmi a dejte jim možnost, aby se projevili. Při překonávání překážek buďte trpěliví, ale odhodlaní. Dokončete všechno, co jste začali.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Nebude vám chybět přízeň lidí, se kterými se potkáte. Nastal vhodný čas, abyste se zamysleli nad motivy svého jednání a tím, co si přejete. Při důležitém rozhodování se poraďte se svými nejbližšími.

Býk (21. 4. 21. 5.)

Nemůžete vydržet na jednom místě. Dostavuje se touha cestovat, poznávat nová místa i lidi, ale také oprašovat dávná přátelství. Půjde-li to, určitě někam vyrazte. Naplánujte si aktivity, které vás budou bavit.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Neutečete řešení soukromých záležitostí. Nemějte obavy sdělit na rovinu svým blízkým, v čem spatřujete problém. Vyložte karty otevřeně na stůl, jinak se jistých potíží nezbavíte zřejmě nikdy.

Doporučené video: Tato tři znamení zvěrokruhu nestojí v posteli za nic


Rak (22. 6. 22. 7.)

Buďte k sobě opravdu upřímní. Zamyslete se především nad svými činy z poslední doby, jinak se nikam dál v životě neposunete. Zkuste se zbavit zloby, kterou pociťujete k některým lidem.

Lev (23. 7. 22. 8.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká spousta povinností. Vyhněte se chybám z nesoustředěnosti, znamenalo by to zkažený večer. Nenechte se zatáhnout do projektů, o nichž máte pochybnosti.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Hvězdy radí, abyste se v soukromí vyhnuli tématům, která by probudila vzpomínky na dřívější neshody. Vždyť už jste všechno uzavřeli. Pro nikoho ze zúčastněných není dobré se k tomu vracet.


Váhy (23. 9. 23. 10.)

Přepadne vás nostalgická nálada, nepropadejte ale posmutnělým myšlenkám. Sesbírejte veškerou svou energii a vyrazte mezi lidi. Pamatujte, že na zamračený obličej není nikdo zvědavý.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Čeká vás spousta neodkladných povinností. Vyhněte se chybám z nesoustředěnosti, znamenalo by to zbytečné trápení. Pozor si dejte na investice, o kterých máte pochybnosti.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Horoskop varuje, abyste neutráceli za zbytečnosti, peníze by vám později mohly chybět. Energii si šetřete na zvelebení domácnosti, čekají vás důležité úkoly. Chcete-li je zvládnout, musíte se jim věnovat pořádně.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Máte jedinečnou šanci, abyste zapůsobili a přesvědčili ostatní, k čemu jen chcete. Všechny trumfy máte v ruce, a tak toho využijte. Úspěšní budete nejen doma, ale i při jednání s cizími lidmi.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy